O noapte incendiară s-a sfârşit dureros pentru o femeie din Deva. Un recidivist a păcălit-o şi i-a furat banii

O noapte incendiară s-a sfârşit dureros pentru o femeie din Deva. Un recidivist a păcălit-o şi ia furat banii

După mai multe pahare consumate, doi deveni au dorit să continue petrecerea împreună, însă lucrurile au degenerat.

Femeia, în vârstă de 66 de ani, l-a cunoscut pe Nelu Danci, în vârstă de 49 de ani, într-un bar din incinta Peţei Agroalimentare din Deva.

Cei doi au consumat băuturi alcoolice, apoi au fost de acord să întreţină şi relaţii intime, la un motel de la marginea oraşului. Pentru a ajunge la destinaţie au folosit un taxi. Ajunşi la motel, au închiriat o cameră unde urma să se consume actul, însă femeia s-a răzgandit. Agresorul nu a primit bine decizia femeii, astfel că a încercat să o violeze.

„În cursul nopţii cei doi au consumat băuturi alcoolice şi la un moment dat persoana vătămată a intenţionat să părăsească camera, însă a constatat că uşa este încuiată şi a presupus că cheia este în posesia inculpatului Danci Nelu, care refuză să o lase să plece. Pe fondul stării avansate de ebrietate în care se aflau, între cei doi a avut loc o altercaţie, respectiv persoana vătămată l-a înjurat pe inculpat şi i-a cerut insistent să-i permită să plece, iar acesta i-a reproşat că a consumat banii pentru a plăti băutura şi camera închiriată.", se arată în dosar.

Femeia a încercat să îşi revină după bătaia primită, şi a reuşit să cheme ajutor.

"Cearta celor doi a degenerat şi inculpatul Nelu Danci a lovit-o cu pumnii şi palmele în faţă şi în zona capului pe persoana vătămată şi în îmbrânceala dintre cei doi, a rupt pantalonii persoanei vătămate. În aceeaşi împrejurare, inculpatul, profitând de starea de neputinţă a persoanei vătămate, generată de loviturile aplicate, a sustras din poşeta acesteia suma de 330 lei. După ce şi-a curăţat rănile sângerânde, în jurul orei 01 30 persoana vătămată a părăsit camera şi a cerut ajutorul recepţionerei, şi apoi organelor de poliţie. Inculpatul a fost găsit în camera închiriată, dormind”, se mai arată în dosar.

Femeia agresată cere daune morale

Infractorul a recunoscut ceea ce a făcut, şi că deşi a lovit-o pe femeie cu pumnii şi palmele peste faţă, nu i-a furat banii din geantă.

Din datele oferite de anchetatori, femeia ar fi cerut daune morale în valoare de 300.000 de lei, spunând că în urma agresiunii, ar fi rămas fără vedere cu un ochi. Totuşi, nu s-a prezentat la proces şi nici nu a depus documente medicale care să ateste acest lucru.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro