O nouă amânare în cazul metroului din Drumul Taberei. Când se estimează că va fi gata

O nouă amânare în cazul metroului din Drumul Taberei. Când va fi gata © arhivă

A fost făcută o nouă amânare în cazul metroului din Drumul Taberei. Noul director al Metrorex, Mariana Miclăuș, a transmis că acesta va putea fi folosit anul viitor.

Cei care s-au aflat în ultima perioadă la conducerea Metrorex au anunțat că metroul din Drumul Taberei va fi folosit până la finalul anului 2019. Nu se va întâmpla așa. Mariana Miclăuș anunț acum că metroul de pe această linie va fi gata anul viitor, în vară. 

"O estimare este anul viitor. La sfârşitul semestrului 1, începutul semestrului 2, sperăm să reuşim să finalizăm tot ceea ce s-a început", a declarat joi Mariana Miclăuş.

Vă reamintim că în luna iunie a acestui an, directorul general al Metrorex, Dumitru Sodolescu, declara că dacă până în decembrie 2019 metrou din Drumul Taberei nu va fi gata el își va da demisia. După ce a vizitat șantierele a declarat că lucrările sunt finalizate în proporţie de 99,3% în cea ce priveşte infrastructura şi peste 80% la partea de finisaje.

Nu s-a întâmplat acest lucru. Acum, director general al Metrorex este Mariana Miclăuș care tocmai a anunțat o amânare până în vara anului 2020. 

De asemenea, această amânare a fost confirmată și de Ministrul pentru Transporturi şi Comunicaţii, Lucian Bode. 

Vă reamintim că Magistrala 5 trebuia să fie gata din 2015, însă procesul a fost încetinit de problemele de finanțare, de avizare, dar și alte lucruri neprevăzute. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro