O poliţistă din Cluj a pus la pământ imediat un şmecheraş! Totul s-a întâmplat în plină stradă

O poliţistă din Cluj a pus la pământ imediat un şmecheraş! Totul s-a întâmplat în plină stradă © stiridecluj.ro - Facebook

Scene demne de un film poliţist s-au desfăşurat pe o stradă din Cluj! n șmecheraș a fost culcat la pământ din câteva mișcări de o tânără polițistă. Imediat i-a pus şi cătuşele.

Totul s-a întâmplat miercuri, de dimineaţă. Tânărul a refuzat să se legitimeze şi a făcut gesturi obscene. A început să adreseze injurii la adresa poliţiştilor, moment în care poliţista l-a pus la pământ şi i-a pus cătuşele. 

Acesta va fi sancționat contravențional cu 1.200 de lei, conform Legii 61/1991, scrie stiridecluj.ro. Pe reţelele de socializare, poliţista a prmit o mulţime de felicitări pentru ceea ce a făcut. 

Pe pagina MAI a apărut un mesaj despre gestul făcut de poliţistă

Ieri, la Cluj, o polițistă s-a remarcat printr-o atitudine fermă în fața unui șmecheraș care înjură pe toată lumea, inclusiv echipajul de poliție. 
Pentru că a refuzat să se legitimeze acesta a fost pus imediat la pământ, încătușat și condus la secție, lucru apreciat de toți cei care asistau la spectacolul oferit de individ.
Astă-seară am luat legătura cu colega noastră implicată în acest eveniment.
-Bună seara! Suntem de la Facebook MAI.
-Bună seara! Știu, am fost anunțată că o să mă sunați.
-Ne puteți spune ce s-a întâmplat ieri?
-Of, de dimineața tot îmi este adresată această întrebare. Am primit și mesaje de la prieteni. Vă rog să mă credeți că nu este nimic deosebit. Noi avem astfel de intervenții în fiecare zi. Și în plus de asta nu am fost singură, colegul meu a fost tot timpul lângă mine.
-Cineva a fost de față și a descris toată întâmplarea pe Facebook. Foartă multă lume a apreciat-o.
-Am văzut și eu. Nu vreau să par modestă, dar chiar nu am făcut nimic ieșit din comun.
-De cât timp sunteți polițistă?
-Am absolvit Școala de agenți în 2012. Un an am lucrat la rutieră, iar de cinci ani la ordine publică. Asta îmi place să fac, în fiecare zi în stradă lângă oameni.
-V-a fost vreodată teamă?
-Hahaha... M-aș fi făcut vreodată polițistă dacă simțeam așa ceva? Din contră, să le fie infractorilor teamă de noi.
-Ați spus că ați primit multe mesaje! Care v-a impresionat?
-M-a impresionat foarte mult buchetul de flori primit de la colegii mei. Așa m-au așteptat astăzi și vreau să le mulțumesc pentru gestul lor.
Vă rog să nu îmi scrieți numele, chiar nu am făcut nimic deosebit. Sunt foarte mulți polițiști care merită să fie promovați. La mine a fost o acțiune de rutină.
-Și cu cine scriem că am vorbit?
-Cu o polițistă de la Cluj!

Îți mulțumim draga noastră colegă pentru profesionalism, camaraderie și modestie!
Chiar dacă a fost o acțiune de rutină pentru noi ești un exemplu! 
Cu respect!

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro