O polițistă din Constanța a uitat de restricții și s-a pozat la plajă! Ce se întâmplă cu ea, după ce imaginile au ajuns pe Facebook

O polițistă din Constanța a uitat de restricții și s-a pozat la plajă! Ce se întâmplă cu ea, după ce imaginile au ajuns pe Facebook © replicaonline.ro

O polițistă din Constanța este cercetată, după ce marți, 12 mai, s-a pozat la plajă cu o prietenă. Imaginile au fost postate pe Facebook cu menționarea „se simte plină de energie”. Cazul a fost semnalat de un cetățean, în condițiile restricțiilor impuse prin ordonanțe militare care interzic astfel de activități.

Polițistă la plajă, în timpul stării de urgență

Polițista din Constanța s-a relaxat alături de o prietenă, pe o plajă din stațiunea Mamaia. Mai multe imagini au ajuns pe Facebook, iar un internaut le-a trimis oamenilor legii. 

Cetățeanul care a trimis imaginile făcute marți, 12 mai, la Poliție arată că tânăra polițistă încalcă restricțiile de circulație în timpul liber, relaxându-se pe plajă.

Ce a transmis IPJ Constanța

Reprezentanții IPJ Constanța au transmis că, „urmare a sesizării făcute de un cetățean referitoare la apariția în spațiul public a unor imagini în care apare o agentă de poliție din cadrul Secției 1 Poliție Constanța, vă comunicăm faptul că au fost dispuse verificări de către conducerea I.P.J. Constanța prin Biroul Control Intern, pentru a se stabili dacă a fost încălcată legislația în vigoare și luarea măsurilor care se impun”, conform Antena3.

Dat fiind faptul că România se află în continuare în stare de urgență, ordonanțele militare ale Ministerului de Interne interzicând ieșirea din casă fără un motiv întemeiat, transpus în declarațiile pe proprie răspundere, cel mai probabil polițista și prietena ei vor fi amendate.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro