O simplă ceartă s-a transformat într-o crimă odioasă. Radu a murit la 27 de ani

+2 click pentru
galerie

Radu a murit la 27 de ani © Facebook

O discuție mai aprinsă între doi tineri a mers atât de departe, încât unul dintre cei doi și-a pierdut viața mult prea devreme. 

Un tânăr în vârstă de 27 de ani și un altul de doar 19 ani au pornit o discuție mai aprinsă, care, din nefericire, a dus la moartea bărbatului mai în vârstă.

Încidentul a avut loc în noaptea de 8 februarie, pe o stradă din Moreni.

Victima, Radu Necșoiu din Valea Lungă s-a întâlnit cu tânărul din Gura Ocniței, iar de aici până la un mic scandal nu a fost decât un pas.

Nu se știe încă ce i-a făcut pe cei doi să își iasă din minți, cert este că tânărul de 19 ani nu a mai ținut cont de nimic și și-a ucis ”adversarul”.

Până în acest moment nu se știe care a fost motivul conflictului dintre cei doi sau dacă totul a fost o banală ceartă, care a dus la o crimă sângeroasă.

În timpul discuției pe care o avea cu Radu, orbit de furie, tânărul de 19 ani a pus mâna e o bâtă și l-a lovit pe bărbatul din Valea Lungă direct în cap. Din păcate, lovitura i-a fost fatală lui Radu.

Cei care au fost martori la incident au sunat de urgență la 112, însă pentru bărbatul de 27 de ani a fost prea târziu.

Radu Necșoiu a fost transportat imediat la prima unitate medicală, dar, din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața tânărului. Aceștia au declarat decesul bărbatului din Valea Lungă.

Cât despre criminal, acesta s-a făcut nevăzut imediat cum a conștientizat ceea ce a făcut. Însă, la scurt timp, acesta a fost prins de polițiști și prezentat în fața procurorilor.

În acest caz, oamenii legii au deschis o anchetă, iar tânărul de 19 ani riscă acum să fie cercetat și judecat pentru omor. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă să petreacă după gratii până la 20 de ani de închisoare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro