O superbă tânără, de numai 21 de ani, a murit încercând să-și facă poza perfectă. A căzut în gol, de pe o stâncă

+4 click pentru
galerie

O superbă tânără, de numai 21 de ani, a murit încercând să-și facă poza perfectă. A căzut în gol, de pe o stâncă © Instagram

Moarte tragică pentru o tânără de numai 21 de ani, foarte populară în mediul online. Se pare că fix această popularitate i-a adus sfârșitul, întrucât încercarea de a realiza poza de Instagram perfectă s-a încheiat într-un mod cât mai tragic.

Madalyn Davis, de numai 21 de ani, a murit în timp ce încerca să își facă o poză. Tânăra, care se afla în Diamond Bay, Sydney, Australia, s-a urcat pe o stâncă, însă s-a dezechilibrat și a căzut în gol, pe o distanță de zeci de metri.

Moarte cauzată de poza perfectă

Potrivit BBC, prietenii fetei, care erau prezenți, au sunat îngroziți la numărul de urgență. Echipajele deplasate la fața locului au găsit trupul lui Madalyn la baza stâncii de pe care căzuse. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru a o salva.

„Serviciile de urgență au fost alertate după ce un grup de oameni care făceau fotografii în interiorul barierei de protecţie a anunţat că una dintre persoane nu poate fi găsită. Ulterior, corpul fără viaţă al persoanei respective a fost descoperit în apă, la baza stâncii”, a anunțat Marie Rescue New South Wales.

Stâncile unde Madalyn și prietenii s-au aventurat sunt un loc considerat periculos. Autoritățile au instalat mai multe semne care îi avertizează pe turiști să nu se apropie de marginea stâncii. Chiar au ridicat înălțimea gardurilor de protecție, însă tânăra de 21 de ani ar fi ignorat avertismentele și ar fi escaladat gardul pentru a-și face poze la buza prăpastiei.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro