O tânără polițistă din Constanța a murit de Sărbători. Mădălina a aflat că este bolnavă chiar după ce a devenit mamă

O tânără polițistă din Constanța a murit de Sărbători. Mădălina a aflat că este bolnavă chiar după ce a devenit mamă © Facebook

Durere fără margini în cadrul IPJ Constanța, după ce Mădălina Cojocariu, o tânără polițistă în vârstă de 33 de ani a încetat din viață.

Vestea i-a îndurerat teribil pe colegii acesteia, care au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a o salva. Mădălina Cojocariu era mama unui băiețel de un an și două luni, care a rămas acum în grija tatălui.

Mădălina Cojocariu avea toată viața înainte, era tânără, frumoasă, iar de un an se simțea cea mai împlinită femeie, odată cu venirea pe lume a băiețelului ei, David.

Medicii i-au dat, însă, cea mai dură veste, la puțin timp după ce a devenit mamă. Mădălina Cojocariu a aflat că suferă de o boală gravă. Aceasta a mers în Turcia, acolo unde a urmat un tratament, dar din păcate a trebuit să se întoarcă în țară, după ce a nu a mai avut posibilitatea financiară să continue tratamentul. A continuat în Germania un alt tratament, după ce oamenii cu suflet mare au sărit să o ajute pentru a strânge bani.

Din păcate, Mădălina Cojocariu nu a mai putut lupta, iar ea a plecat la Îngeri, de acolo unde își va veghea copilul. Colegii polițistei au transmis un mesaj emoționant, după moartea sa.

"După o lungă suferință, în această seară, colega subinspector de poliție Mădălina Cojocariu a încetat din viață, la doar 33 de ani, lăsând în urma ei regrete și suferință.

Mădălina Cojocariu a activat doar în cadrul I.P.J. Constanța din 2006, la Secția 3 Poliție și la Biroul Juridic. În 2017 a luat concursul de trecere în corpul ofițerilor, iar de atunci a activat în cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.

Conducerea și colectivul I.P.J. Constanța transmit familiei îndurerate sincere condoleanțe și multă putere pentru a trece peste această tragedie", annunţă IPJ Constanța într-un comunicat.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro