O tornadă de praf a fost surprinsă într-o localitate din Galați. Vremea schimbătoare aduce fenomene extreme în România / VIDEO

O tornadă de praf a fost surprinsă într-o localitate din Galați © Captura video

Schimbările climatice din ultima vreme produc fenomene meteo bizare pe teritoriul țării noastre. Deși ne aflăm la un de sezonul de vară, meteorologii anunță va frig, ba cald, ba coduri portocalii de vânt, iar toate acestea, dar și faptul că am avut o primăvară secetoasă au dus la formarea unui fenomen bizar a avut loc pe un câmp din Galați. O tornadă de praf i-a șocat pe localnici. 

Gălățenii au avut parte de un fenomen destul de rar, care ar fi putut face prăpăd în zonă, însă din fericire nu s-a înregistrat nici o victimă și nici o pagubă materială. 

Localnicii comunei Cudalbi, din județul Galați, au fost surprinși, marți, de un fenomen mai puțin întâlnit, care, cel mai porbabil, a avut loc din cauza schimbărilor de vreme din ultimul timp. 

Pe un câmp, de la marginea comunei gălățene, o tornadă de praf s-a ridicat și a măturat totul în calea ei. 

Din cauza vântului puternic, ieri meteorologii anunțând un cod portocaliu de vijelii, dar și din cauza lipsei precipitațiilor, praful s-a ridicat și a format o tornadă care a măturat întregul câmp. 

Fenomenul înspăimântător care creștea în dimensiuni de la o secundă la alta, a fost filmat de un localnic, care a făcut mai apoi totul public. 

În urma publicării clipului video, oamenii au fost speriați de ceea ce au văzut, gândindu-se la ce e mai rău. 

”Doamne ferește”, ”Doamne apără-ne”, ”Mă tem că o să fie o vară cu multe fenomene meteo extreme”, ”Ferească Dumnezeu”, acestea au fost unele dintre reacțiile celor care au văzut tornada de praf ce a avut loc în localitatea Cudalbi din Galați. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro