Obține tot ceea ce își dorește, respectând câteva legi / Mărturie incredibilă

+4 click pentru
galerie

Un specialist mărturisește că oricine poate obține tot ceea ce își dorește, cu o condiție: să respecte câteva legi ale Universului!

Cerasela Rogen, coach transformaţional, explică, în cadrul emisiunii ”Lumea nevăzută”, difuzată astăzi, începând cu ora 15.45, la Antena Stars, că putem obţine tot ceea ce vrem dacă respectăm câteva legi ale Universului. “Aşa cum avem dreptul să respirăm, să mâncăm şi să bem apă şi fără un element din ăsta nu avem cum să supravieţuim, aşa avem şi noi dreptul la sănătate, la iubire şi la prosperitate. Sunt nişte drepturi divine. Şi le poţi avea pe toate. Pentru că noi am fost învăţaţi în societate că nu le poţi avea pe toate. Ba da. Le poţi avea pe toate. Şi sunt multe exemple din omenire în care am văzut că le aveau pe toate, deci se poate. Una dintre tehnicile de prosperitate, un exerciţiu foarte drăguţ este să te duci în magazine foarte scumpe, cu lucruri de firmă, în care nu ai fi intrat şi ai crezut că nu ţi le permiţi şi să te duci să le probezi. Bărbaţii recomand să se ducă să probeze o maşină scumpă, femeile - inele cu diamante sau ceasuri scumpe sau haine scumpe. Ca să te obişnuieşti cu ideea că meriţi”, explică Cerasela Rogen.

”Noi nu avem această convingere, că merităm. Avem senzaţia că alţii merită sau la alţii e posibil. Una dintre convingerile limitative întâlnite la 99 % din oameni este că dacă nu faci lucruri ilegale sau să furi, nu poţi să faci bani. Greşit. Sunt mulţi oameni care au făcut bani în mod legal, cinstit, extraordinar. Dar trebuie să te orientezi şi să schimbi aceste convingeri. Pentru că dacă tu gândeşti greşit despre ceea ce înseamnă prosperitate, este suficientă o convingere limitativă şi nu are cum să se îndeplinească legea prosperităţii. Este suficient să crezi că banii sunt ceva rău. Banii sunt o energie foarte înaltă a prosperităţii. Noi putem primi de la Univers doar atâta cât credem că merităm. Deci mergem în magazine scumpe şi probăm lucruri. Nu trebuie să cumperi nimic, doar probezi ceva. Facem acest exerciţiu de mai multe ori, până când ne simţim bine şi intrăm cu siguranţă acolo. Spunând „sigur o să pot să mi-l permit şi eu, nu acum, cândva”. Să nu spunem „nu-mi permit”. Pentru că asta înseamnă că îţi închizi orice conexiune cu universul. Spune „nu mi-l permit încă”. Legea cuvintelor este aplicată în legea prosperităţii. Dacă eu vorbesc numai despre sărăcie şi atenţia mea când este orientată la sărăcie, că nu am, că nu îmi permit, că oamenii sunt răi, că îmi datorează cineva ceva. Nu. Nu îţi datorează nimeni nimic. Îţi datorezi tu ţie să îţi schimbi setul mental pe care îl ai, pentru că banii vin din set mental sănătos. Care înseamnă să te deschizi universului şi să primeşti inspiraţie”, continuă coach-ul transformaţional.

“Mai am un exerciţiu pe care îl fac dimineaţa, l-am învăţat într-un curs. Încrucişăm mâinie, degetele mari le punem paralel şi facem semnul infinitului. Cu ochii urmărim degetele mari. Şi spunem: sunt magnet pentru bani. Este un exerciţiu foarte uşor. Urmărim cu ochii degetele mari fără să mişcăm capul. Dimineaţa facem asta de 20 de ori sau timp de 2 minute. Şi facem și noi vreo 30 de zile. Ne autohipnotizăm să permitem subconştientului nostru virusat de tot felul de lucruri să permită să crezi că eşti magnet pentru bani, că poţi atrage prosperitatea în viaţa sa”, adaugă Cerasela Rogen.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro