Ogică, scandal pe milioane cu fiica şi ginerele! Martorii au rămas mască

+5 click pentru
galerie

Stelian Ogică a fost protagonistul unui scandal de proporţii, presărat cu vorbe grele şi reproşuri, de cealaltă parte a baricadei aflându-se chiar fiica acestuia şi soţul ei, Adrian Ropotan!

"Spaima loteriei" a reuşit să bage frica în vecini, după ce a făcut un show de zile mari, în timpul unei discuţii aprinse cu fiica şi ginerele. Totul s-a petrecut, potrivit unor martori oculari, în urmă cu doar câteva zile, în ansamblul rezidenţial în care Raluca şi Adrian Ropotan au investit, în localitatea Bragadiru.

Deşi la prima vedere părea că cei trei discută despre afacerea de familie de care se ocupă ce luni bune Stelian Ogică, la un moment dat, acesta a început să ţipe la fiica sa şi la ginere că le-a băgat milioane de euro în buzunare. "Ogică a ţipat la Raluca şi la soţul ei de faţă cu muncitorii şi cu vecinii. Nimeni nu se aştepta la asta. Spunea ceva despre bani, că le-a băgat milioane în buzunare, din casele vândute. Apoi a urcat în maşină şi a plecat", a povestit un martor.

Reporterii SPYNEWS au încercat să afle mai multe detalii chiar de la Ogică, însă, până la închiderea ediţiei, acesta nu a putut fi contactat. Interesant, ieri, Ogică a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj ce sugerează că şi-a încheiat socotelile cu fiica şi ginerele şi că a renunţat la şantierul în care a petrecut ultima perioadă. "Scuze, şantier! Te las pe mâini bune! Pentru un mic tur de Europa!", a scris Ogică, lângă o imagine surprinsă la aeroport.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro