Operatoare 112, replică pe măsură după ce un bucureștean a sunat și spus că are simptome specifice coronavirusului: ”Hai că o să te doară în 20 de minute” / VIDEO

Operatoare 112, replică pe măsură după ce un bucureștean a sunat și spus că are simptome specifice coronavirusului © Arhiva

Ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, timp în care autoritățile și medicii se luptă clipă de clipă pentru a încerca stoparea răspândirii virusului Covid-19, dar și pentru a salva cât mai multe persoane infectate deja.

Chiar dacă situația este una critică, iar acum trebuie să respectăm o serie de măsuri, se pare că nu toți iau în serios ceea ce ni se tot spune: să stăm acasă, să prevenim, să respectăm.

Chiar și în situația de criză în care ne aflăm, un bucureștean a decis că este momentul pentru a face o glumă deloc potrivită.

Bărbatul a sunat la 112 pentru a reclama faptul că îl ”doare de coronavirus”. Operatoarea 112 a răspuns extrem de prompt, dar atunci când a văzut că omul are chef de glume, femeia ia oferit un răspuns pe măsură: ”O să te doară în 20 de minute”.

Bărbatul, aflat în compania unei domnișoare, care se aude pe fundal, a decis că gluma sa va fi mult mai amuzantă dacă se va și filma, iar apoi va posta totul pe rețelele de socializare.

Apelul fals către 112 pentru a reclama infectarea cu coronavirus, dar și vocabularul său, l-au costat scump pe bucureșteanul care s-a ales cu o amendă usturătoare.

Mai jos este redat dialogul integral dintre bărbatul din București și operatoarea 112.

”- Bună seara, 112, ce urgență aveți?
- Alo, săru' mâna, unde am sunat?
- 112, ce urgență aveți?
- Doamnă săru' mâna, mă simt un pic cam rău, am d-astea așa, mă doare...
- Ce vă doare, domnule?
- Mă doare doamnă, mă simt rău, cred că e cu ăsta, cu virusul ăsta... (bărbatul se face că tușește)
- Cum vă numiți, de unde ne sunați?
- George mă numesc, vă sunt din București. (imită iar tusea) Mă doare...
- Am înțeles, ce vă doare exact, ce simptome aveți?
- Mă doare în ... de coronavirus!
- Hai că o să te doară în 20 de minute!
- Am glumit, să moară ce am mai scump, nu mai mă doare nimic, nu mai mă doare nimic...”

În urma apelului, oamenii legii au declarat că bărbatul cu chef de glume a fost identificat și sancționat.

"Referitor la filmarea apărută în spațiul public, în care un bărbat se filmează în timpul efectuării unui apel fals pe 112, facem precizarea că acesta a fost condus ieri la sediul Secției 21 Poliție și a fost sancționat contravențional cu amendă de 1000 de lei”, a fost mesajul comunicat de oamenii legii, conform observator.tv.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro