Ordonanța Militară nr. 12. Marcel Vela anunță: Suceava iese din carantină

Ordonanța Militară nr. 12. Marcel Vela anunță: Suceava iese din carantină © arhivă

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a semnat Ordonanța Militară nr. 12/2020 în cursul zilei de miercuri, 13 mai. Anunțul a fost făcut de oficial în cadrul unei declarații de presă.

Textul Ordonanței Militare nr. 12 din 13.05.2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19

Având în vedere dispozițiile art. 24 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 1/1999 privind regimul stării de asediu și regimul stării de urgență, publicată în Monitorul Oficial al României (...) Ministrul afacerilor interne emite următoarea Ordonanță militară:

Art.1 - (1) Se ridică măsura de carantinare în municipiul Suceava și în zona limitrofă formată din următoarele opt comune: Adâncata, Salcea, Ipotești, Bosanci, Moara, Șcheia, Pătrăuți și Mitocu Dragomirnei.

(2) Măsura se aplică începând cu data publicării prezentei ordonanțe militare în Monitorul Oficial al României, Partea I.

Art.2 - (1) Prezenta ordonanță militară se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I.

(2) Furnizorii de servicii media audiovizuale au obligația de a informa publicul, prin mesaje difuzate regulat, despre conținutul prezentei ordonanțe militare.

Marcel Vela a ținut să le mulțumească cetățenilor din municipiul Suceava, dar și eroilor implicați în lupta împotriva răspândirii noului coronavirus.

„Cum nu există viitor fără prezent, așa nu poate exista o națiune puternică fără unitate”, a declarat Marcel Vela, menționând că românii au arătat în această perioadă grea cât de uniți sunt. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro