Un alt oraş din România este la un pas să interzică păcănelele

Un alt oraş din România este la un pas să interzică păcănelele © Foto: Pixabay

După ce un consilier din Bucureşti a precizat că vrea să convingă autorităţile locale să ia decizia renunţării la sălile pentru jocuri de noroc, ei bine, un alt oraş din România ar putea să renunţe la păcănele.

Primarul din Voluntari a precizat că mulţi cetăţeni i se plâng din acastă cauză, astfel că a luat decizia ca în luna mai să facă un referendum pe această temă.

Astfel, în aceeaşi zi cu alegerile partamentare, pe 26 mai, în Voluntari, va avea loc şi referendumul prin care cetăţenii trebuie să-şi spună părerea cu privire la situaţia sălilor dedicate jocurilor de noroc.

CITESTE SI: El este bărbatul care a câştigat o sumă colosală la pariuri cu un bilet de 2 lei! Vâlceanul a plecat acasă cu aproape 50.000 de euro / VIDEO

”În urmă cu puțin timp, mai multe persoane au venit în audiență și s-au plâns că nu știu ce să mai facă, au făcut datorii, au început să vândă din casă, au copii și soți care își cheltuie bani acolo. Eu am venit cu propunerea și m-am gândit să le interizcem pe raza orașului Voluntari”, a declarat primarul Voluntari, Florentin Pandele, potrivit Antena 3.

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest