Panică în blocul din Moldova Nouă, unde au fost găsite recent scurgeri de mercur. Două persoane au fost intoxicate

Panică în blocul din Moldova Nouă, unde au fost găsite recent scurgeri de mercur. Două persoane au fost intoxicate © Arhivă

Clipe de panică la blocul din Moldova Nouă. După ce în urmă cu 10 zile au fost găsite scurgeri de mercur, două persoane au fost intoxicate.

O mamă şi copilul ei au ajuns de urgenţă de la spital, în Timişoara, din cauza scurgerilor de mercur. După ce au fost supuşi testelor, analizele au confirmat faptul că cei doi sunt intoxicaţi cu mercur.

În urma acestei situaţii, locatarii întregului bloc din Moldova Nouă vor fi duşi la spital, pentru a li se efectua analize, pentru a vedea dacă au fost sau nu intoxicaţi cu mercur.

După acest caz, vecinul care a provocat acest dezastru, prin depozitarea mercurului în uscătoria blocului este acum cercetat de oamenii legii pentru trafic de substanţe interzise.

Alertă în Capitală! 5 kilograme de mercur au fost descoperite într-un cabinet medical

La sfârşitul lunii trecute, în Bucureşti au fost clipe de panică. Oamenii legii au fost alertaţi la numărul de urgenţă 112 că într-un cabinet medical din Sectorul 5 din Capitală au fost găsite 5 kilograme de mercur. 

„Pentru stabilirea împrejurărilor prin care cantitatea de mercur a ajuns în respectiva locaţie, poliţistii au întocmit un dosar penal, iar cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute de art.359 din Codul Penal”, precizează Poliţia Capitalei, conform Media Fax.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro