Panică în Sibiu! Un tren a deraiat în apropiere de Vințu de Jos

Panică în Sibiu! Un tren a deraiat în apropiere de Vințu de Jos © sibiu100.ro

Un tren cu 30 de călători a deraiat între localitățile Săliște și Apoldu de Sus, în județul Sibiu. Printre pasageri s-a instalat imediat panica.

Incidentul a avut loc în această dimineață, la ora 08:45, pe sectorul curpins între localitățile Săliște și Apoldu de Sus, iar circulația a fost întreruptă imediat. Din fericire, nici un călător nu a fost rănit, însă toți s-au ales cu o sperietură îngrozitoare. Imediat în zonă a fost trimisă o locomotivă de ajutor, de la Sibiu, iar trenul urma să fie repus repede în circulație, pe o rută deviată, Sibiu-Copșa Mică - Alba Iulia- Vințu de Jos.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Căilor Ferate Române, trenul 74-1, acest circula pe ruta Brașov-Budapesta, scrie sibiu100.ro.

Accident similar cu Mocănița

În urmă cu ceva timp, locomotiva trenului Mocănița a deraiat pe Valea Vaserului. La fața locului au intervenit rapid mai multe echipaje SMURD, ambulanțe, dar și jandarmi montani și salvamontiști. Autoritățile au transmis atunci că este vorba despre mai multe victime, printre care și un copil, dar care din fericire au fost rănite ușor. 

“Inițial s-a crezut că este mai grav, că ar fi deraiat toată garnitura. În realitate, numai locomotiva a deraiat. Sunt șase victime, din care un copil, însă persoanele sunt rănite ușor. E mai mult panică. Ambulanțele ajung la fața locului”, a declarat șeful Salvamont Maramureș.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro