Panică la Galați! Un bărbat suspect de coronavirus a fugit din izolarea la domiciliu

Panică la Galați! Un bărbat suspect de coronavirus a fugit din izolarea la domiciliu © Pixabay

Alertă la Galaţi! Un bărbat, întors recent din Italia, a fugit din izolarea la domiciliu. Omul este căutat acum de poliţişti.

Bărbatul a venit din Lombardia, Italia, pe data de 28 februarie. Acesta trebuia să se afle în izolare la domiciliu, însă nu a fost găsit acasă de oamenii legii şi reprezentanții Direcție de Sănătate Publică.

Bărbatul locuieşte împreună cu alte trei rude. Ceilalţi trei membri ai familiei sale, aflaţi şi ei în izolare la domiciliu, au respectat măsura şi au rămas în casă.

În cazul bărbatului întors din Italia, acesta a fost amendat în lipsă cu 10 000 de lei. Această decizie a venit în urma nerespectării măsurii izolării.

Oamenii legii iau în calcul şi suspinciunea ca bărbatul a plecat din nou de România. Omul a fost a fost de început neecoperant cu autoritățile.

În acest caz, în momentul de faţă, oamenii legii continuă să facă verificări pentru a stabili situaţia bărbatului, adică unde se află acesta mai exact.

Conform informaţiilor Prefecturii, în judeţul Galaţi, se află în autoizolare la domiciliu 615 persoane. Patru persoane se află într-un centru, în carantină, iar nouă oameni (copii şi mamele acestora), sunt internaţi la Spitalul de Boli Infecţioase Galaţi.

Trei dintre cei şase români infectaţi cu virusul ucigaş din China s-au vindecat

Veşti bune pentru români! Astăzi, Grupul de Comunicare Strategică al Guvernului a anunţat că trei dintre cei şase români infectaţi cu virusul ucigaş din China s-au vindecat.

Este vorba despre primul pacient infectat cu coronavirus: tânărul de 25 de ani, din Gorj, femeia de 38 de ani şi bărbatul de 48 de ani, din Timişoara.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro