Papadopol i-a luat nevasta, iar acum, propria fiică... / Lovitură cumplită pentru actorul Adrian Titieni

+3 click pentru
galerie

După ce fosta nevastă a fost surprinsă sărutându-se cu Alexandru Papadopol, Adrian Titieni s-a trezit dat în judecată de propria fiică.

Adrian Titieni a fost chemat în fața judecătorilor de fiica din prima căsnicie, în județul natal, pentru elucidarea circumstanțelor în care au fost emise mai multe documente. Conform fiicei lui Titieni, actele ar fi fost emise de autoriăți de peste hotare, iar pentru a fi valabile pe teritoriul României, tînăra i-a chemat în fața instanței atât pe părinții naturali, cât și pe tatăl adoptiv, al cărui nume l-a preluat după ce mama ei s-a despărțit de Titieni.

Nu este prima dată când Adrian Titieni ajunge în fața magistraților. În urmă cu trei ani, el a fost condamnat la opt luni de închisoare, cu amânarea pedepsei, pentru că a şofat sub influenţa alcoolului: „Stabileşte în sarcina inculpatului TITIENI ADRIAN IOAN, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului, o pedeapsă de 8 (opt) luni închisoare. În baza art. 83 C.p., dispune amânarea aplicării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani, stabilit potrivit dispoziţiilor art. 84 C.p., care curge de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri”. 

Născut la 6 iunie 1963, în Bistriţa-Năsăud, Adrian Titieni a absolvit, în 1988, cursurile Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică ”I.L.Caragiale” - clasa profesorului Mircea Albulescu. În 2012, i s-a acordat Premiul Gopo pentru cel mai bun actor, pentru interpretarea personajului „Doctorului Crișan” din filmul „Din dragoste, cu cele mai bune intenţii”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro