PAPARAZZI / Mihai Bobonete, gest deplasat, în public! Ce-ai făcut, Bobiţă?!

Actorul Mihai Bobonete a comis-o grav, în public, iar gestul incredibil a fost surprins de paparazzii SPYNEWS.

“Bobiţă” - care în numerele sale de stand-up comedy susţine că este un şofer model şi că are un dinte împotriva inconştienţilor care încalcă regulile de circulaţie - a intrat în rândul “şmecherilor”. Fost posesor de SUV, actorul Mihai Bobonete conduce, mai nou, un bolid american cu o herghelie de cai putere sub capotă, “muscle car” ce atrage privirile pasionaţilor de maşini. Bolidul a venit, se pare, la pachet cu tupeul, fiindcă, zilele trecute, “Bobiţă” a fost surprins într-o ipostază delicată. După ce a trecut pe la o clinică, de unde a ridicat o pereche de ochelari, actorul a ajuns într-o intersecţie în care trona un indicator cât toate zilele: “Obligatoriu la dreapta”.

 

Numai că “Bobiţă” avea treabă în stânga… Şi, cum bolidul consumă două găleţi de benzină la suta de kilometri, pentru a face economie, actorul a decis să nu meargă la dreapta, pentru a căuta un sens giratoriu sau o intersecţie unde putea întoarce regulamentar. Aşa că s-a apucat să semnalizeze că va vira la stânga şi că va “tăia” linia dublă continuă. A aşteptat momentul potrivit, s-a apropiat de linia continuă, blocând două benzi, iar când a considerat că se poate strecura, a demarat în trombă.

Faptul că a trecut peste linia continuă l-a ajutat pe actor să ajungă mult mai devreme la destinaţie, adică la şcoala copilului. Aşa că “Bobiţă” s-a pus pe aşteptat… La un moment dat, şi-a făcut apariţia Bobonete Jr., care a urcat în maşină, apoi cei doi au plecat spre casă, pe drum discutând, probabil, despre şcoală şi despre “oamenii răi care încalcă legea”.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro