PAPARAZZI / VIDEO / Cum îl ţine Roxana Dobre “în priză” pe Florin Salam! / A fost atentă la fiecare detaliu

Viaţa de “nevastă a lui Salam” pare mai palpitantă decât ar fi crezut unii, mai ales când trebuie să fii în formă pentru artistul înconjurat de bombe sexy.

Conştientă că trebuie să rămână o femeie frumoasă şi că nu îşi poate permite să ajungă ca “prinţesele” care bagă în ele fasole cu ciolan, Roxana Dobre a dat iama, zilele trecute, în magazinele cu produse cosmetice. A analizat farduri, a citit etichetele unor creme, iar la un moment dat i-a atras atenţia un ruj. O angajată i-a sărit imediat în ajutor, pentru a-i oferi câteva detalii referitoare la produs, însă Roxana Dobre i-a explicat că are propriile tehnici de a testa rujurile. A dat puţin pe mână, pentru a se asigura că se potriveşte tenului ei, apoi l-a mirosit, ca să se asigure că aroma pe care o va aşterne pe buze îi va aprinde lui Salam flacăra pasiunii.

De ce n-a cerut-o Salam de soţie!

Mulţi s-au întrebat care este motivul pentru care Florin Salam nu s-a căsătorit până acum cu Roxana Dobre, însă, în urmă cu ceva timp, manelistul a decis să facă lumină şi să explice că vrea să mai aştepte până când va simţi că este liniştit aşa cum trebuie. „Eu nu cred că fac nimic, doar că îmi simte privirea şi îmi simte sufletul. Şi realizează că muncesc foarte mult ca copiii mei să aibă parte de toate. Îi tot spus să aibă răbdare (n.r. despre căsătorie), ca să prind eu liniştea aia de care am nevoie”, a spus Florin Salam la ''Xtra Night Show''.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro