Parada de 1 decembrie. Imagini spectaculoase, la 101 ani de la Marea Unire! Ce noutăți admiră românii astăzi, sub Arcul de Triumf

+3 click pentru
galerie

Parada de 1 decembrie. Imagini spectaculoase, la 101 ani de la Marea Unire! Ce noutăți admiră românii astăzi, sub Arcul de Triumf © antena stars/captura foto

Zi de sărbătoare pentru românii de pretutindeni. Ziua de 1 decembrie vine cu prilej de bucurie pentru toți români aflați în țară, dar și din afară, iar parada de la Arcul de Triumf a început în forță. 

Ziua de 1 decembrie reprezintă un prilej de bucurie pentru toți românii aflați în țară și în afară. Sute de oameni s-au adunat în fața Arcului de Triumf pentru a se bucura de parada organizată pentru 101 ani de la Marea Unire. 

Anul acesta, armata vine cu multe noutați pentru toți cei prezenți la Parada Militară. Pe sub Arcul de Triumf vor defila peste 4000 de militari pregătiți, iar pentru prima oară va fi prezent detașamentul Comandamentului Forțelor Întrunite. O altă noutate este defilarea radarului mobil 3D TPS 77- cel mai modern radar din înzestrarea Forțelor Aeriene, dar și prezența a 6 avioane Fighting Falcon, fiind cele mai moderne aeronave ale armatei. 

Peste 500 de militari au venit din peste 20 de țări aliate sau partenere, iar deasupra Arcului de Triumf vor survola peste 50 de aeronave pregăite să facă senzație pentru toți cei prezenți. 

La paradă asistă președintele Klaus Iohannis, dar și alți oficiali români. Șeful statutului a fost primit cu onoruri militate, iar imediat a fost intonat Imnul Național al României: ”Deșteaptă-te Române”. Prima coroană adusă la Arcul de Triumf a fost adusă de către Președintele Statului. 

Pentru a sărbătorii Ziua Națională a României cum se cuvinte, matinalii Nasrin și Andrei Ștefănescu s-au pregătit temeinic pentru această zi importantă. Cei doi prezentori au îmbrăcat costume populare, iar pe tot parcursul emisiunii au avut în platou invitați de excepție ce au încântat telespectatorii din fața televizoarelor cu muzică folcorică și dansuri populare.  Mai mult de atât, emisiunea Star Matinal de Weekend a prezentat în cadrul emisiunii de astăzi numeroase imagini spectaculoase cu parada organizată cu prilejul acestei zile cu o importanță mare pentru toți românii de pretutindeni. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro