Parapantistul dispărut în Bucegi a murit. Apropiații sunt în stare de șoc: "Condoleanțe celor care l-au cunoscut"

Parapantistul dispărut în Bucegi a murit. Apropiații sunt în stare de șoc: "Condoleanțe celor care l-au cunoscut" © Arhiva

Salvamontiștii din Bucegi au anunțat, cu tristețe, că parapantisul dispărut de cinci zile a murit. Apropiații sunt în stare de șoc și nu pot să înțeleagă de ce s-a întâmplat o așa nenorocire.

Bărbatul a dispărut în urmă cu cinci zile, în zona platoului Bucegi, iar după anunțul dispariției a fost demarată o amplă operațiue de căutare, de către salvamontiști din Sinaia, Prahova și Bușteni. Salvamontiștii l-au căutat în toate locurile au sperat că îl vor găsi pe bărbat în viață, însă din păcate deznodământul a fost altul. Parapantisul a fost găsit fără suflare, la cinci zile de când a fost dat dispărut. Salvamontiștii au tras concluzia că bărbatul a murit înghețat, din cauza temperaturilor foarte mici, scrie observator.tv.

Mort din cauza frigului

Pe pagina de Facebook a Salvamont Sinaia a fost publicat un mesaj de condoleanțe, prin care salvamontiștii și-au exprimat regretul pentru pierderea suferită și au încercat să aline durere familiei. Totodată, au dat detalii și despre modul în care s-a desfășurat operațiunea de căutare.

"Vestile triste se confirmă. Împreună cu echipa Salvamont Bușteni am continuat căutările în cazul bărbatului dat dispărut încă de vineri după amiază. Victima a fost găsită înghețată în Valea Babei.Zona extrem de dificilă ne-a obligat să luăm decizia de-al scoate mâine. În acest moment se fac verficări pe teren și se planifică traseul de scoatere. Condoleanțe celor care l-au cunoscut", se arată într-o postare pe Facebook. 

În cursul zilei de mâine, trupul neînsuflețit al parapantistului va fi coborât de pe munte și transportat la morgă, acolo unde va fi efectuată autopsia, în urma căreia se va stabili cauza decesului. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro