Răsturnare de situaţie în cazul Sorinei, fetiţa din Baia de Aramă! Se cere revizuirea deciziei de adopție internațională

Răsturnare de situaţie în cazul Sorinei, fetiţa din Baia de Aramă! Se cere revizuirea deciziei de adopție internațională © Facebook

Răsturnare de situaţie. Parchetul General a cerut Curţii de Apel Craiova să revizuiască decizia definitivă de adopţie internaţională a Sorinei, copila luată cu mascaţii din casa asistentului maternal care a crescut-o. 

Curţii de Apel Craiova i s-a cerut revizuirea deciziei de adopţie internaţională în cazul Sorinei. De asemenea, Parchetul General a făcut şi o cerere de ordonanţă pentru a interzice părinţilor adoptivi să plece din România cu micuţa. Această cerere se aplică până la administrarea probelor din dosarele penale deschise. 

Prin acțiunea formulată s-a solicitat și obligarea părinților adoptivă la să asigurarea unui program de consiliere psihologică pentru Sorina, pe o perioada de 3 luni, potrivit unui comunicat al Ministerului Public, citat de digi24.ro.

Dosar penal după ce procuroarea Maria Pițurcă a luat-o pe Sorina

După ce, vineri, au fost răspândite imagini cu intervenția extrem de bizară și controversată la casa Sorinei, Secția pentru investigarea infracțiunilor din Justiție a deschis un dosar penal. Acesta are ca obiect „cercetarea împrejurărilor” prezentate de mass-media.

„Vreau să încep prin a vă asigura că, în calitate de procuror, și, cu atât mai mult, de procuror general, nu tolerez abuzuri și nu voi acoperi greșeli. Datoria mea, ca procuror general, este de a mă asigura că Ministerul Public își îndeplinește rolul constituțional, inclusiv protecția minorilor”, a declarat Bogdan Licu.

A.O.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro