Părinţii lui Mario Iorgulescu, gest extrem, ca să-l salveze de la moarte / Poliţia este în alertă maximă

+2 click pentru
galerie

Gino Iorgulescu își caută bodyguarzi pentru a-şi apăra familia împotriva clanurilor interlope, după ce fiul său a ucis, cu mașina, un bărbat care este rudă cu celebra vrăjitoare Melissa.

Moartea fulgerătoare a tânărului Dani Vicol a provocat o adevărată undă de șoc în sânul familiei soției sale. Potrivit unor surse judiciare, acesta ar fi fost ginerele lui Sigismund Mincă, zis Țane, nimeni altul decât fratele Melissei și un infractor cu ștate vechi. Incidentul tragic le-ar fi îndreptat pe neamurile văduvei lui Vicol către tatăl șoferului ucigaș, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Gino Iorgulescu. Aceștia ar vrea bani de la Iorgulescu, mai ales că este cunoscut drept un om foarte bogat.

Simțindu-se în pericol, Iorgulescu ar fi sunat deja mai multe persoane cu influență pe piața gărzilor de corp din București, pentru a face rost, de urgență, de mai mulți bodyguarzi care să le asigure protecția în această perioadă. În același timp, fiul său, acuzat de ucidere din culpă, se află încă în spital, unde, spun medicii, starea lui de sănătate nu este deloc una bună. Vestea a ajuns şi la urechile poliţiştilor, care deja sunt înstare de alertă, pentru a interveni în timp util, în cazul în care Mario Iorgulescu va fi vizitat la spital de interlopi.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro