Patimile Irinei Fodor la Asia Express. „Am mâncat crocodil, lăcuste şi carne de şarpe”
De Denisa Biță.
Publicat pe 06.09.2025 la 22:10
Actualizat pe 06.09.2025 la 22:10
Irina Fodor, despre experiențele culinare inedite! Ce a putut să mănânce prezentatoarea de la Asia Express, atât în ultima ediție, cât și pe parcursul călătoriilor sale. Ce gust are carnea de șarpe!
- Patimile Irinei Fodor la Asia Express
- Crocodil, lăcuste şi carne de şarpe
- Declarații savuroase
Irina Fodor, îndrăgita prezentatoare a emisiunii Asia Express, face declarații savuroase. Cum a reușit aceasta să ajungă la nivelul maxim de maturizare, dar și ce experiențe inedite a trăit în călătoriile sale. Ce preparate sofisticate a încercat Irina Fodor!
Irina Fodor, despre experiențele culinare inedite! Ce a putut să mănânce prezentatoarea de la Asia Express
Irina Fodor a recunoscut că proiectul Asia Express, ajuns deja la al cincilea sezon pentru ea, a avut un impact major asupra dezvoltării sale personale, oferindu-i mai mult curaj și încredere. Schimbările prin care a trecut s-au suprapus cu propria evoluție, ajungând într-un punct în care simte că a atins maximumul de maturitate.
Irina Fodor consideră că experiențele trăite prin călătorii au un impact profund asupra dezvoltării personale, oferind lecții și perspective greu de obținut altfel. Nu se referă doar la Asia Express, ci la fiecare loc vizitat, care a contribuit la formarea ei și la deschiderea mentală prin comparațiile constante pe care le-a putut face.
Irina Fodor a povestit cu umor și naturalețe cât de deschisă este în fața noilor experiențe culinare, mai ales atunci când vine vorba de descoperirea altor culturi. Curiozitatea ei a dus-o până în punctul în care a cerut să guste carne de șarpe în Vietnam, o dorință care, în cele din urmă, i-a fost îndeplinită cu ajutorul echipei de producție. Preparatul i s-a părut surprinzător de comestibil, cu o textură asemănătoare cărnii de curcan și un gust între pui și pește.