Ultimă oră! A fost arestat patronul firmei care a făcut deratizarea blocului din Timișoara

Ultimă oră! A fost arestat patronul firmei care a făcut deratizarea blocului din Timișoara © Observator

Decizie luată în cazul deratizării în blocul din Timișoara, încheiată cu moartea a doi copii și a unei mame. Sorin Buță, patronul firmei care a efectuat acțiunea de deratizare, a fost arestat preventiv, fiind acuzat de omor din culpă, vătămare corporală din culpă și trafic de substanțe interzise.

Marți, la o zi după ce au fost descoperite ororile din cazul morților din Timișoara, au fost făcute și primele arestări. După ce a fost audiat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș, patronul firmei de deratizare a fost adus în fața judecătorului.

Drept urmare, tribunalul a decis ca Sorin Buță să fie arestat preventiv pentru 30 de zile, fiindu-i aduse acuzații de omor din culpă, vătămare corporală din culpă și trafic de substanțe interzise.

Tragedie în Timișoara, după deratizare

Patronul a fost audiat până la ora 5 dimineața. În fața oamenilor legii, a recunoscut tot ce s-a întâmplat, inclusiv faptul că pastilele aveau o doză de concentrație mai mare decât ar fi trebuit.

„Nu le-a procurat legal, le-a cumpărat de pe piaţa neagră. Dar de la un tip care lucrează la o firmă de profil. Ştia de substanţele astea, le-a mai folosit la un moment dat la un hotel, în urmă cu o lună, a avut efecte foarte pozitive. Patronul de la hotel chiar doreşte să golească toate camere din hotel şi să mai facă o deratizare. A cumpărat aceste pastile pentru hotel. Erau mai puternice faţă de cele folosite uzual”, a mai spus avocatul lui Ioan Sorin Buţă pentru Adevărul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro