Pe cine a băgat în pat un artist celebru, ca să-şi facă nevasta fericită! Declaraţii incredibile

+3 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti a acceptat în pat o fiinţă pe care a învăţat să o şi iubească, de dragul soţiei.

Invitat la „Stăpânii vedetelor”, emisiune prezentată de Andra Trandaş şi difuzată astăzi, începând cu ora 13.00, la Antena Stars, Boby mărturiseşte că este un mare iubitor de câini mari, dar când a cunoscut-o pe soţia lui, ea deja avea un câine mic, pe care a trebuit să înveţe să îl iubească, chiar dacă îi ocupa locul în pat. Alina, soţia lui Boby, explică faptul că pe Gugu nu l-a considerat niciodat un animal de companie, ci un copil: “Eu nu l-am văzut niciodată ca pe un animal, a fost primul meu copil. Am avut nişte probleme de sănătate şi mi se spusese că nu pot să fac copii şi atunci m-am ataşat mai tare de Gugu. Chiar şi Boby, când ne-am cunoscut îmi zicea hai să ne întâlnim şi eu spuneam nu, nu că eu merg cu Gugu. La întâlniri, eu mă duceam cu Gugu după mine”.

“Ia-l şi pe Gugu, acum ce să facem?”, îi dă Boby replica. „Prima noastră întâlnire a fost în maşină. Ca să ne înţelegem. Pentru că ea era cu Gugu. Şi în capul meu era <Bine măi, dar unde mă duc eu acum cu căţelul ăsta>? Eu am avut caucazieni, ciobăneşti germani. Pentru mine ăştia nu sunt câini, sunt sonerii. Până la urmă am stat în maşină. Îl alintam Gugulică, l-am pupat na, să vadă că îmi place de el mult”, explică Boby.

“Când am dormit eu prima oară la ea, eram în pat şi mă uitam pe telefon. Şi eu când fac ceva la telefon nu sunt atent, poţi să vorbeşti lângă mine, poţi să faci ce vrei, că eu nu te aud. Şi, la un moment dat am întors capul şi ăsta mic era cu capul pe pernă, lângă mine. Şi zic <Ce face ăsta, măi>?. Şi ea zice <Păi aşa doarme el, pe pernă>. Şi eu <Serios? Păi cum dormim?> Şi ea zice <Păi, eu aici, tu la mijloc şi Gugu la perete>. Am înţeles. Şi, ce crezi? Aşa am dormit”, îşi aminteşte artistul.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro