A ucis o bătrână în timp ce o viola şi a şocat întreaga ţară! Ce pedeapsă a primit bărbatul din Galaţi

A ucis o bătrână în timp ce o viola şi a şocat întreaga ţară! Ce pedeapsă a primit bărbatul din Galaţi © Fotografie simbol: arhivă

Judecătorii au dat sentinţa în cazul lui Sorin Adrian Zlătaru, bărbatul din Galaţi care a violat şi ucis o femeie în vârstă de 82 de ani. Totul s-a întâmplat în luna noiembrie a anlui trecut, atunci când a violat-o pe bătrână în timp ce o bătea, apoi a înjunghiat-o de mai multe ori.

Tribunalul Galaţi l-a condamnat, în urmă cu câteva zile, pe Sorin Adrian Zlătaru la închisoare pe viaţă pentru viol şi omor calificat. 

Sorin Adrian Zlătaru a mers la bătrână pentru a întreţine relaţii întime. Aceasta a refuzat, dar a obligat-o. Când a văzut că începe să ţipe, bărbatul i-a pus o pernă pe faţă, a luat un cuţit şi a început să o lovească cu acesta în diferite zone ale corpului. În tot acest timp a întreţinut şi relaţii sexuale anale cu femeia, până când şi-a dat seama că bătrâna trage să moară.

A plecat la barul din sat unde a rugat o femeie să sune la 112. A mers apoi acasă şi s-a culcat. A fost imediat ridicat de poliţişti şi arestat. 

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro