Acuzat de pedofilie, un bărbat a fost lăsat în libertate după doar 24 de ore. Vinovatul a venit la tv şi a recunoscut tot

Acuzat de pedofilie, un bărbat a fost lăsat în libertate după doar 24 de ore. Vinovatul a venit la tv şi a recunoscut tot © Foto: Captură

După ce a fost lăsat liber de judecători, pedofilul Cătălin Vasile Dumitru a vorbit la "Acces Direct", în faţa întregii ţări, despre toate faptele sale. Acesta a decis să-şi spună propria variantă, după afirmaţiile făcute de mamele unor copii.

Scandaloasa poveste a început acum o săptămână. Atunci, mama băieţelului de 13 ani a citit, chiar în telefonul fiul ei mai multe mesaje obscene pe care bărbatul de 32 de ani le-a trimis celui mic. Şi abia după ce a stat de vorbă cu băiatul ei, a aflat de clipele de groază prin care cel mic ar fi trecut, potrivit "Acces Direct".

"Am aflat că fiul meu a fost urmărit până la sala de antrenament, unde face baschet. Iar luni când m-am dus la secţia poliţie să depun plângere am aflat că l-a luat în braţe şi l-a şi pupat. Mi-au spus să am răbdare că dintr-o dată a dispărut acest individ. Şi să nu mai duc cazul la extrem, să nu exagerez, că oarecum a dispărut din cauza mea că l-am ameninţat că mă voi duce la poliţie", a spus mama copilului.

Într-un final, individul a fost săltat de anchetatori şi dus la audieri, dar surpriză. După nici 24 de ore, bărbatul a fost... eliberat! Asta chiar dacă mamele spun că au prezentat dovezi clare: mesaje explicite despre acte sexuale şi despre întâlniri cu copii, faţă în faţă. Toate trimise de acelaşi individ băieţeilor. Unde mai pui că noi discuţii şocante între presupusul pedofil şi copii au ieşit la iveală.

"Da, normal că îi atingeam. Am făcut aceste teste. Să îi ating pe ei. Îl îmbrăţişam şi îl pupam pe obraz. Am fost plătit, 60 de lei în blocul Pantelimon", a spus bărbatul la "Acces Direct".

 

O.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro