Pedofil periculos, "ajutat" de judecători să abuzeze un băieţel! Declaraţii exclusive

+5 click pentru
galerie

Un infractor periculos, eliberat din puşcărie şi ajutat de judecători să-şi cureţe cazierul, a abuzat sexual un băieţel şi a fost lăsat în libertate, pentru a face şi alte victime.

Cazul incredibil a avut loc în judeţul Vâlcea, unde un fost puşcăriaş, Spartacus Alexandru, a fost trimis în judecată pentru că a făcut sex cu un băiat şi l-a filmat pe acesta, pentru a se lăuda pe Internet, pe site-urile frecventate de pedofili. Dacă va fi găsit vinovat, ar putea primi între 2 şi 7 ani de puşcărie, însă ar putea, de asemenea, să fie condamnat cu suspendare.

Asta deoarece fostul puşcăriaş a avut grijă să-şi cureţe cazierul în instanţă, în urmă cu doar câteva luni, când a cerut reabilitarea judecătorească. "Admite cererea. Dispune reabilitarea judecătorească a petentului Alexandru Spartacus din condamnarea definitivă la pedeapsa de 7 ani închisoare aplicată prin sentinţa penală nr. 19 din 02.02.2000 pronunţată de Tribunalul Vâlcea în dosarul nr. 5971/1999, rămasă definitivă prin decizia penală nr. 3334 din 13.09.2000 a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie", au decis, în septembrie 2018, magistraţii.

Aşa că, acum, pedofilul are cazierul imaculat, aşa că nu poate fi considerat un infractor periculos, în opinia judecătorilor. Drept dovadă, aceştia l-au şi lăsat liber în dosarul de pedofilie. "Clientul meu este acasă, sub control judiciar. Nu are antecedente penale, fiindcă a obţinut reabilitarea, anul trecut", a declarat, în exclusivitate pentru SPYNEWS, avocatul pedofilului.

Un alt element care a cântărit foarte mult în decizia de cercetare în stare de libertate a pedofilului a fost scoaterea de sub urmărire penală a acestuia, într-un dosar de furt. În 2016, perversul care filma băieţei în timpul partidelor de sex a fost cercetat pentru furt, însă Parchetul a decis să renunţe la acuzaţii, iar judecătorii au admis cererea. Astfel, dacă în respectivul dosar ar fi primit măcar o condamnare cu suspendare, nu ar mai fi putut să solicite reabilitarea în 2018, iar anul acesta probabil că ar fi ajuns după gratii, în dosarul de pedofilie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem și Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro