Ce se întâmplă în penitenciarul unde criminalul Ionel Lepa s-a spânzurat

Ce se întâmplă în penitenciarul unde criminalul Ionel Lepa s-a spânzurat © Captură video

Este vestea care a şocat România! Criminalul Ionel Lepa, cel care l-a ucis pe poliţistul Cristian Amariei, s-a sinucis în penitenciar. Acesta a fost găsât spânzurat luni dimineaţă.

”La data de 10.06.2019, în jurul orei 06:40, numitul Lepa Ionel Marcel, cercetat pentru uciderea polițistului din cadrul IPJ Timiș, a fost găsit spânzurat în camera de arest de la Penitenciarul Timișoara”, a transmis Poliția. 

Personalul medical al penitenciarului nu a putut face nimic altceva decât să constate decesul. A fost solicitat şi ajutorul la 112. Echipajul SMURD a constatat decesul la ora 7:15, în urma manevrelor de resuscitare.

După ce Ionel Marcel Lepa s-a sinucis, la nivelul penitenciarului s-a declanşat o verificare internă pentru a se stabili împrejurările producerii incidentului. 

Reamintim că duminica trecută, poliţistul Cristian Amariei, aflat în misiune, a fost împuşcat mortal de Ionel Lepa, într-un schimb de focuri. Poliţistul a fost nimerit în piept şi gât, iar Ionel Lepa a încasat şi el două gloanţe, destul de seriose, dar a supravieţuit. Când a fost găsit, Lepa era într-o stare de sănătate precară, aşa că s-a decis de urgenţă introducerea sa în operaţie. Vineri, a fost arestat pentru 30 de zile. 

R.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro