Aţi văzut-o? O pensionară din Bucureşti este de negăsit. Anca a plecat de două zile de acasă

Aţi văzut-o? O pensionară din Bucureşti este de negăsit. Anca a plecat de două zile de acasă © Poliţia Capitalei

Este alertă în Capitală, după ce o femeie de 65 de ani a dispărut de acasă. Femeia a plecat de la domiciliu în urmă cu două zile, iar cei dragi nu mai ştiu nimic de ea, potrivit anunţului făcut de Poliţie.

Anca Constantinescu a dispărut miercuri de acasă

Familia femeii, pe numele său Anca Constantinescu, este disperată, după ce de două zile nu mai ştie nimic de aceasta. Se pare că femeia a plecat în mod voluntar de acasă, din Sectorul 4 şi nu s-a mai întors. Nu se ştie dacă este prima dată când se întâmplă acest lucru sau dacă au mai fost antecedente. De asemenea, nu se cunoaşte nici faptul dacă femeia a părăsit domiciliul în urma unui conflict familial.

Oamenii legii sunt în alertă şi îi roagă pe cei care ar putea avea informaţii despre aceasta să anunţe la 112 sau cea mai apropiată secţie de Poliţie. De asemenea, pentru a putea fi reperată mai uşor, oamenii legii anunţă că femeia are 1,6 metri înălţime, 84 de kilograme, păr grizonat şi era îmbrăcată cu o bluză de trening de culoare verde, jeans de culoare neagră şi pantofi sport.

O altă femeie este căutată de poliţiştii din Bucureşti

Anton Natalia, bolnavă de Alzheimer în grad avansat, a dispărut fără urmă joi după amiază, iar familia nu mai ştie nimic de ea. Femeia era însoţită de câinele familiei, de care este nedespărţită.

"Ajutaţi-mă s-o găsesc pe mama! A dispărut astazi 10.10.2019 din zona Giuleşti, ultima oară a fost văzută în zona Carrefour Orhideea in jurul orei 16. Suferă de Alzheimer, grad avansat. Răspunde la numele de Nadia ( Anton Natalia în buletin). Este îmbracată într-o geacă rosie (poza) posibil pantofi albi. Ţinea câinele lipit în braţe care răspunde la numele de Aki (este microcipat). Orice informaţie poate fi de ajutor!", este mesajul scris de fiul femeii dispărute. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro