Pentru cine o părăseşte Florin Pastramă pe Brigitte, de Ziua Îndrăgostiţilor! / Detalii exclusive

+4 click pentru
galerie

Nedezlipit de soţia lui, Florin Pastramă este obligat să o lase singură pe Brigitte, chiar de Sf. Valentin, pentru a rezolva o problemă extrem de importantă.

Florin Pastramă este citat în faţa judecătorilor, pe 14 februarie, alături de mai mulţi membri ai familiei sale, pentru a da explicaţii într-un dosar deschis de trei femei care contestă un contract de vânzare-cumpărare. Un alt termen a avut loc în urmă cu o lună, însă magistraţii au decis să amâne dosarul, fiindcă persoanele citate nu s-au prezentat.

Familia Pastramă, în frunte cu Florin, este chemată în faţa judecătorilor şi într-un alt proces, în care moştenitorii unui imobil de milioane cer anularea unui contract de vânzare-cumpărare şi înapoierea bunului respectiv. Reclamant în dosarul amintit este Cristian Dragoş V., un bărbat care a câştigat un proces similar împotriva statului român, aşa că Florin Pastramă are emoţii mari în privinţa sentinţei.

Florin Pastramă a mai fost la tribunal, din cauza unor datorii, după ce a "uitat" să-şi plătească întreţinerea şi... apa! În procesul deschis de furnizorul de apă, magistraţii au dispus ca Pastramă să fie executat: "Admite acţiunea. Obligă pârâtul să achite reclamantei suma de suma de 504,95 lei - reprezentând contravaloare servicii de apă şi canalizare. Obligă pârâtul să achite reclamantei suma de 50 lei - cu titlu de cheltuieli de judecată. Executorie de drept".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro