Pentru cine se roagă un artist celebru, la biserică, în fiecare duminică! Declaraţii incredibile

+3 click pentru
galerie

Un artist celebru mărturiseşte, mai în glumă, mai în serios, că există o persoană specială, pentru care se roagă în fiecare duminică, la biserică.

Invitaţi la „Trips & Tricks”, emisiune difuzată astăzi, începând cu ora 13.30, la Antena Stars, Anamaria şi Tudor Ionescu vorbesc deschis despre pasiunile lor, despre destinaţiile preferate şi... despre oamenii care le-au schimbat viaţa.

„Mă rog în fiecare dimineaţă, la biserică, pentru domnul care a inventat aerul condiţionat şi city break-urile. În Amsterdam sperăm la o viitoare a doua noastră casă, ne place mult de tot! (...) City break-ul se întâmplă în mod normal în weekend, dar pentru fiecare om în parte weekend-ul înseamnă altceva. Pentru noi, weekend-ul este luni, marţi, miercuri. Noi ne luăm aceste city break-uri de pe azi pe mâine, pentru că nu putem să ne facem programul cu mult timp înainte”, mărturiseşte Tudor Ionescu.

Vedeţi totul astăzi, la „Trips & Tricks”, începând cu ora 13.30, pe Antena Stars!

“Lui Tudor îi plac destinaţiile unde este răcoare, el vrea să mergem în nordul Europei. El este supărat că toate femeie de acolo sunt înalte şi, atunci, este complexat... Îmi place să mergem la hotel pentru că acolo ai totul la dispoziţie, nu trebuie să faci curat în cameră şi ai micul dejun acolo. Discuţiile noastre referitoare la bagaj încep cu două-trei zile înainte de a pleca: <<Ana, te rog frumos, să nu exagerezi cu hainele, iar îţi iei tot şifonierul?!>>”, completează Anamaria Ionescu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro