Mai ceva ca cireșele! Ce preț are un pepene, vândut într-un supermarket din București

+2 click pentru
galerie

Mai ceva ca cireșele! Ce preț are un pepene, vândut într-un supermarket din București © Pexels

În plin sezon al glumelor cu cireșe, se pare că românii au găsit o nouă „victimă”. O poză cu prețul unui pepene vândut la un supermarket din București a devenit virală în mediul online, iar oamenii se amuză copios.

Este mare forfotă pe internet, în jurul unei fotografii de toată pomina. Pe 10 iunie, în acest an, a devenit virală poza cu un banal pepene, pe eticheta căruia apare un preț de rămâi cu gura căscată.

Un kilogram costă 99.99 ron, condiții în care aparentul preț al acestui pepene, de 5 kilograme, este de, atenție, 507,35 de lei.

Și zicem „aparent” pentru simplul motiv că trebuie doar să te uiți puțin mai sus ca să observi că denumirea produsului de pe etichetă este, de fapt, „pere Durondeau”. Aceste fructe sunt renumite pentru prețul piperat, așa că 500 de lei pentru 5 kilograme de pere este cât se poate de real.

Oricum, chiar dacă pepenele nu costă nicicum 500 de lei, asta nu i-a împiedicat pe internauți să se amuze și să facă glume, în special în care compară pepenele cu „prețioasele” cireșe.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest