Persoane bătute cu bestialitate, la o petrecere de Revelion, din Baia Mare. Unui bărbat i-a fost îndesată o sticlă pe gât

Persoane bătute cu bestialitate, la o petrecere de Revelion, din Baia Mare. Unui bărbat i-a fost îndesată o sticlă pe gât © BaiaMare24.ro

O petrecere de Revelion din Baia Mare s-a încheiat cu o bătaie în toată regula și cu zeci de polițiști chemați să aplaneze conflictul.

Seara de Revelion trebuia să fie momentul excelent pentru mai mulți tineri, care își doreau să petreacă în noaptea dintre ani. Doar că distracția s-a încheiat la Poliție, după ce din cauza alcoolului petrecăreții s-au luat la bătaie.

A fost nevoie de nu mai puțin de zece mașini de poliție, de trei ambulanțe și de un echipaj SMURD pentru a acorda primul ajutor celor răniți. Bătaia sângeroasă a avut loc la un hotel de 4 stele din Baia Mare. După ce s-au distrat la miezul nopții și au trecut în Noul An, consumul excesiv de alcool și-a spus cuvântul, iar până la o bătaie în toată regula nu a mai fost decât un pas.

Spre finalul petrecerii, cei prezenți s-au luat la bătaie și au început să arunce cu pahare și sticle. Petrecerea a luat sfârșit imediat, iar oamenii legii au ajuns de urgență la fața locului. Se pare că situația a fost atât de dramatică încât unele persoane au fost rănite, după ce au primit mai multe sticle în cap.

În plus, cel mai grav, pare-se, a fost rănită o persoană căreia i-a fost îndesată pe gât o sticlă, potrivit Observator.tv. Cei prezenți au fost șocați să vadă cele întâmplate, mai ales că nimeni nu se așteptaa ca o seară ce urma să fie liniștită și frumoasă să se încheie într-un fel atât de tragic. Oamenii legii au deschis o anchetă și urmează să stabilească care au fost împrejurările în care s-a produs scandalul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro