Perversul care a pus la cale violul în grup de la Vaslui, aşteptat cu şampanie la ieşirea din puşcărie / Declaraţii exclusive

+9 click pentru
galerie

Individul care a pus la cale orgia din celebrul dosar „Elevă violată de şapte ţărani din Vaslui” a fost aşteptat ca un adevărat erou la ieşirea din puşcărie, după ce judecătorii au decis liberarea condiţionată, înainte de termen.

Condamnat la 10 ani de puşcărie, Silviu Burada, capul răutăţilor din dosarul care a cutremurat întreaga ţară, a executat doar jumătate din pedeapsă, fiind liberat condiţionat anul trecut, chiar înainte de Crăciun. „Admite propunerea Comisiei de liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Vaslui privind liberarea condiţionată a persoanei condamnate Burada Ovidiu Silviu. În temeiul art.587 alin.1 Cod procedură penală, dispune liberarea condiţionată a condamnatului Burada Ovidiu Silviu, anterior executării integrale a pedepsei de 10 ani închisoare, aplicate prin sentinţa penală nr.973/2015 a Judecătoriei Vaslui, mandat de executare nr.1131/2015”, au decis magistraţii vasluieni.

Deşi, practic, este doar un infractor scăpat înainte de termen din puşcărie, la ieşirea din penitenciar Burada a fost aşteptat ca un adevărat erou, cu şampanie şi tort. Apoi au început să „curgă” petrecerile, iar de atunci violatorul o ţine numai în chefuri. Şi, ca să demonstreze tuturor că a scăpat de la „facultate” cu cinci ani mai devreme, Burada şi-a făcut rapid un cont pe un site de socializare şi a postat mai multe imagini, alături de prietenii săi, în diferite restaurante şi cluburi.

În noiembrie 2014, Raluca M., care atunci era elevă la un liceu din Vaslui, făcea naveta cu autobuzul acasă, într-o comună apropiată. Într-o seară, în timp ce se afla în staţia de autobuz, lângă ea a oprit Silviu Burada cu maşina şi a întrebat-o dacă nu vrea să o ducă acasă cu maşina pentru a ajunge mai repede, iar ea a acceptat fără să pună la îndoială seriozitatea acestuia, cu atât mai mult cu cât era amică cu el, iar Burada chiar îi fusese iubit.

Numai că, în loc să o ducă acasă, individul, însoţit de un prieten, a dus-o pe un câmp, unde şi-a chemat alţi cinci amici, iar cei şapte au violat-o cu sălbăticie. După un proces lung, autorii au fost condamnaţi la ani grei de puşcărie, însă, în prezent, tot „lotul” este în libertate, fiindcă violatorii n-au executat nici măcar două treimi din pedepsele primite.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro