Profesorul care a făcut sex cu o elevă are din nou probleme cu legea / Chemat în fața judecătorilor

+2 click pentru
galerie

Profesorul de la ”Jean Monnet” care a supus la perversiuni o elevă minoră, într-o excursie, este chemat din nou în fața judecătorilor.

Dan Octavian V., profesorul de sport de la ”Jean Monnet” care a supus la perversiuni o elevă minoră, într-o excursie, este citat, în mai multe procese, pentru că a ”uitat” să-și plătească datoriile față de mai multe firme de la care s-a împrumutat, în urmă cu câțiva ani. În unele dintre procese, judecătorii au decis încă de la prima înfățișare ca prăfesorul pervers să fie executat silit, așa că acesta s-a trezit cu toate conturile blocate.

Are cazierul curat ca lacrima

Profesorul pervers poate reveni la catedră, după ce, recent, a obținut reabilitarea judecătorească. ”În temeiul art. 529 C.pr.pen., rap. la art. 166 alin. 1 lit. a) C.pen. şi art. 168 C.pen. admite cererea formulată de petentul-condamnat V. DAN OCTAVIAN. Constată intervenită reabilitarea petentului V. DAN OCTAVIAN condamnat prin sentinţa penală nr. 1216/2012 din data de 19.12.2012 pronunţată în dosarul nr. 53955/299/2011 a Judecătoriei Sectorului 1 Bucureşti, definitivă prin decizia penala nr. 1978 din 25.10.2013 a Curţii de Apel Bucureşti. În temeiul art. 275 alin. 3 C.pr.pen., cheltuielile judiciare avansate de stat vor rămâne în sarcina acestuia. Cu drept de contestaţie în termen 10 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 18.03.2020”, au decis judecătorii.

Sex cu propria elevă, trei ani cu suspendare

Fostul profesor de sport de la Liceul "Jean Monnet" din Capitală Octavian V. a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare, pentru întreţinerea de acte sexuale cu o elevă. În decembrie 2011, Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 l-a trimis în judecată pe Dan Octavian V., fost profesor de sport de la Liceul "Jean Monnet", acesta fiind acuzat de acte sexuale cu un minor, în formă continuată. Oana Raluca R., pe atunci elevă în clasa XI-a la Liceul "Jean Monnet", s-a prezentat, în 3 noiembrie 2011, la Secţia 1 Poliţie însoţită de părinţi şi a depus plângere împotriva profesorului de 26 de ani, acuzându-l că a violat-o, în timpul unei excursii la Predeal. Octavian V. a fost arestat din 18 noiembrie 2011 până în 6 ianuarie 2012, când Tribunalul Bucureşti i-a admis cererea de liberare sub control judiciar. El a recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale cu o elevă din clasa a XI-a, în mai multe rânduri, şi a demisionat din unitatea de învăţământ. Octavian V. era profesor de sport suplinitor, fiind venit în 2010 de la altă şcoală la Liceul "Jean Monnet".

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro