Poliţia cere ajutorul! Dacă-l recunoaşteţi pe bărbatul din imagini sunaţi la 112

metoda accidentul © observator.tv

O persoană bănuită de înşelăciune prin metoda „Accidentul” este căutată în Cluj. Poliţiştii fac apel public pentru identificarea persoanei din imagini.

În cursul zilei de miercuri, pe raza municipiului Cluj, s-au înregistrat trei înşelăciuni prin metoda „Accidentul”. Două dintre încercări nu au avut succes însă, una dintre încercări a fost consumată.

Printre persoanele vătămate se numără femei cu vârstele între 67 şi 71 de ani.

Într-unul dintre cazuri au fost daţi bani, 2,000 de euro, bani care ar fi fost necesari pentru o „intervenţie chirurgicală”.

Polițiștii de investigații criminale încearcă identificarea, depistarea și tragerea la răspundere penală a persoanelor implicate în comiterea acestui gen de fapte. 

Cei care pot oferi detalii despre persoana din imagini, bănuită de implicare în comiterea faptelor de înșelăciune, sunt rugați să apeleze 112, pentru a veni în sprijinul polițiștilor.

Conform observator.tv, poliţiştii transmit: „Sfătuim persoanele contactate telefonic să nu comunice informaţii personale sau confidenţiale, precum codul numeric personal, seria şi numărul cărţii de identitate, conturi bancare sau numere ale cardurilor deţinute şi nici să nu dea curs invitaţiei de a plăti diferite sume de bani. Dacă vă regăsiţi într-o astfel de situaţie, nu urmaţi indicaţiile primite telefonic şi apelaţi numărul unic de urgenţă 112!”

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.S.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro