Poliţia Rutieră poate ridica vehiculelor staţionate neregulamentar. Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea
Publicat pe 15.11.2022 la 12:02 Actualizat pe 15.11.2022 la 12:02
Președintele României, Klaus Iohannis a promulgat o nouă lege. Așadar, Poliţia Rutieră poate ridica vehiculelor staţionate neregulamentar. Așadar, autoritățile vor avea posibilitatea să dispună ridicarea mașinilor parcate neregulamentar. Actul normativ prvede modificarea referitoare la circulaţia pe drumurile publice. Ce alte legi a mai promulgat Șeful Statului.
- Poliţia Rutieră poate ridica vehiculelor staţionate neregulamentar
- Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea
Poliţia Rutieră poate ridica vehiculele staţionate neregulamentar. Președintele României a promulgat, de curând, această lege.
Poliţia Rutieră, despre vehiculelor staţionate neregulamentar
În urma cu puțin timp, Preşedintele României, Klaus Iohannis, a promulgat actul normativ pentru a modifica circulaţia de pe drumurile publice. În acest fel, acesta prevede posibilitatea ca Poliţia Rutieră să dispună ridicarea vehiculelor staţionate neregulamentar în țară.
"Poliţia Rutieră poate dispune ridicarea vehiculelor staţionate neregulamentar. Ridicarea şi depozitarea vehiculelor în locuri special amenajate se realizează de către administraţiile publice locale sau de către administratorul drumului public, după caz.", prevede legea.
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat mai multe legi noi
Pe lângă această lege, Șeful Statului român a mai promulgat și alte legi.
-Legea privind stabilirea cadrului organizatoric în scopul operaţionalizării la nivel naţional a Sistemului de intrare sau ieşire şi a Sistemului european de informaţii şi de autorizare privind călătoriile;
-Legea pentru aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 31/2019 privind acordarea unor facilităţi fiscale şi pentru modificarea şi completarea Legii nr. 227/2015 privind Codul fiscal, pentru completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 11/2018 pentru adoptarea unor măsuri bugetare şi pentru modificarea Legii-cadru nr. 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice.
Mai mulți polițiștii rutieri au rămas fără permise de conducere
De curând, aproximativ 30 la sută dintre polițiștii rutieri din București au rămas fără permise de conducere. Mai mult de atât, printre aceștia se află atât agenți, cât și ofițeri. Se pare că surse din Poliție au afirmat că abaterile ar fi fost comise pe perioada vacanței. Astfel, aceștia ar fi circulat cu mașinile personale în alte orașe.
Se pare că unii dintre aceștia ar fi depășirea limitei de viteză cu mai mult de 50 de kilometri pe oră.