Politician celebru, victima unui jaf armat, în propria casă / Tâlharii înarmați cu pistoale i-au luat 200.000 de euro

+2 click pentru
galerie

Un personaj extrem de controversat al politicii românești ar fi fost victima unui jaf armat, în urma căruia tâlharii au reușit să dispară cu peste 200.000 de euro. Incidentul s-ar fi produs în Spania, iar tâlharii ar fi acționat în urma unui pont primit din anturajul fostului om politic.

Devenit celebru după ce a fost arestat și condamnat pentru devalizarea Băncii Române de Dezvoltare, fostul deputat PDSR Gabriel Bivolaru a continuat să trăiască la marginea legii și după eliberarea din închisoare. Ca urmare, după o nouă problemă de natură legală, într-un dosar de furt de combustibil, fratele yoghinului Gregorian Bivolaru, alias Guru,  a plecat în străinătate unde a continuat să facă diverse afaceri. 

Surse din anturajul acestuia au dezvăluit, pentru spynews.ro, că acum câțiva ani, pe când se afla pe teritoriul Spaniei, acesta reușise să dea un „tun” de mai multe sute de mii de euro. Cineva din apropierea sa, care știa unde își ține banii, ar fi pus, însă, la cale, un jaf armat. Ca urmare, spun sursele citate, fostul deputat ar fi fost atacat de mai multe persoane înarmate, cu fețele acoperite, care ar fi reușit, apoi, să dispară cu o pradă de peste 200.000 de euro. În urma incidentului, Bivolaru ar fi fost pus la pământ din punct de vedere financiar și i-ar fi fost extrem de greu să facă rost de bani pentru a demara o nouă afacere.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro