De ce s-a sinucis polițistul din Arad. Ultimele detalii din anchetă 

De ce s-a sinucis polițistul din Arad. Ultimele detalii din anchetă © Pexels

În urmă cu două zile, a fost alertă la Penitenciarul din Arad! Un polițist și-a pus capăt zilelor, cu arma din dotare, și a semănat panică printre colegii săi, dar și printre deținuți. Acesta a fost găsit mort chiar la postul de control al închisorii de maximă securitate. 

Polițistul de la Penitenciarul din Arad și-ar fi pus capăt zilelor din cauza unor probleme de natură financiară, potrivit unor surse din anchetă, citate de newsar.ro. Polițistul ar fi hotărât să se sinucidă din cauza unui credit la bancă, cu scadență în 2023 și a văndut recent jumătate din apartamentul său. 

S-a sinucis din cauza datoriilor

Polițistul, pe nume Lucian Laurențiu Belean, avea doar 46 de ani. Era angajat al Penitenciarului Arad și a fost găsit fără suflare în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 4. Trupul neînsuflețit a fost găsit chiar de colegi, care îl descriu drept un om la locul lui și cu bun simț. Niciunul nu își explică de ce a recurs bărbatul la un asemenea gest extrem.

Totodată, reprezentanții ANI au declarat la acel moment că angajații penitenciarelor sunt supuși frecvent la controale psihologice. "Poliţiştii de penitenciare sunt evaluaţi psihologic periodic, precum şi ori de câte ori este necesar, ultima evaluare psihologică fiind efectuată, în cazul de faţă, la data de 06.11.2018", a declarat unul din reprezentanți. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro