Polițist din Iași, infectat cu coronavirus în timpul unei misiuni: ”Eu nu mai pot să fac asta, deși mi-aș dori din tot sufletul”

Polițist din Iași, infectat cu coronavirus în timpul unei misiuni © Facebook

Lumea întreagă se află în plină pandemie de coronavirus. În aceste condiții, cei mai expuși contactării virusului sunt medicii și oamenii legii, în încercarea de a avea grijă de restul populației. 

Așa se face că un polițist din cadrul Inspectoratului Teritorail al Poliției de Frontieră Iași, a contactat virusul ucigaș în timpul unei misiuni pe care a avut-o recent în Varșovia.

Răzvan Ioan a avut cumplitul ghinion de a se întoarce din misiune cu coronavirus. Tânărul polițist a povestit pe pagina sa de Facebook ce simte, dar și ce ar trebui să facă colegii lui, dar și românii de pretutindeni pentru a nu contacta coronavirusul.

Supărat, dar cu speranță și cu zâmbetul pe față, tânărul a povestit drama prin care trece, dar le-a dat și câteva sfaturi celor care îl urmăresc în mediul online.

”Dau astăzi, la fix o săptămână de când a început toată nebunia asta, proba de curaj a vieții mele de până acum. Da, #eusunt32. Am fost confirmat pozitiv cu CoVid-19, miercuri, pe 11 martie, la o săptămână după ce m-am întors din Varșovia, dintr-un ghinion teribil și pentru că așa a vrut Dumnezeu.

N-o să vorbesc despre ce a apărut prin presă, pentru că mi-am spus punctul de vedere și cum au stat lucrurile. Singurul lucru pe care vă rog, pe voi toți care citiți aceste rânduri, este să gândiți. Să gândiți, să dați dovadă de solidaritate, de toleranță, de empatie și de înțelegere pentru toți semenii noștri.

Lucrul cel mai greu suportabil, pe lângă virusul în sine, necunoscut pentru mulți, și ce poate aduce cu el, este izolarea. Mă aflu internat într-o boxă de 2×2, izolat de tot ce înseamnă viață, aer, apă curentă, familie, prieteni, oameni, natură, igienă minimă, doar cu un telefon. Prin intermediul lui VĂ ROG DIN SUFLET, să stați acasă ! Sper din tot sufletul să înving acest virus cu pozitivitate, cu tratament, cu un psihic puternic și cu tot ce înseamnă ființa mea și ajutorul vostru.

Dar pe voi, toți, vă rog, STAȚI ACASĂ ! Ascultați și urmați regulile impuse în aceste momente dificile, pentru că sunt în sprijinul nostru, al tuturor. Nu e vacanță; este o perioadă de stat în casă, lângă familie, cu gândul că trecem printr-un moment greu. Haideți să sprijinim autoritățile și sistemul medical și să #stamacasa pentru 14 zile. Eu nu mai pot să fac asta, deși mi-aș dori din tot sufletul, dar voi, cei sănătoși, ce scuză plauzibilă aveți ?

#eusunt32 #stamacasa #măcarAcum#respectămRegulile
P.S. Zâmbetul n-o să mi-l învingă nici măcar virusul ăsta infect
P.S 2. Fiți mai buni…nu doare…”,
a scris Răzvan, pe pagina sa de Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro