Poliţist din Suceava, fotografiat la bere cu interlopul Adrian Corduneanu. "Îmi aştept sentinţa"

+2 click pentru
galerie

Poliţist din Suceava, fotografiat la bere cu interlopul Adrian Corduneanu. "Îmi aştept sentinţa" © ziaruldeiasi.ro

Un poliţist din cadrul IPJ Suceava este cercetat disciplinar, după ce, în spaţiul public, au apărut mai multe imagini buclucaşe. Omul legii a fost fotografiat la piscină, cu o bere în mână, alături de Adrian Corduneanu, un cunoscut membru al lumii interlope.

Dan Negură, poliţist la IPJ Suceava, a fost surprins într-o serie de fotografii alături de Adrian Corduneanu, zis Beleaua, un interlop din Iaşi. Cei doi au fost fotografiaţi stând la piscină şi ciocnind o bere, iar alta la o terasă din centrul oraşului Iaşi. Mai mult, potrivit ziaruldeiasi.ro, cei doi şi-au comentat reciproc la fotografiile postate pe reţelele de socializare.

În discuţia de joi, 3 octombrie, a poliţistului cu jurnaliştii Dan Negură a spus că profilul de Facebook în care apare alături de Adrian Corduneanu şi la volanul unui bolid nu este al lui. A şi negat că ar avea o maşină din acea marcă. Apoi, contul a fost dezactivat. 

“Am mai avut un profil de Facebook, dar l-am dezactivat (şters). Beleaua are vreo zece profiluri, nu ştii care e real şi care nu. Este la limită”, a spus poliţistul pentru aceeaşi sursă.

La un moment dat însă, a spus că autoturismul este al mamei lui. Întrebat de relaţia dintre el şi Adrian Corduneanu, poliţistul a declarat presei că toată lumea îl cunoaşte pe interlop şi e posibil să-l fi întâlnit la penitenciarul din Iaşi.

Pus în faţa propriilor contraziceri, Dan Negură a menţionat că era bulversat. La scurt timp, conducerea IPJ Suceava s-a autosesizat, iar poliţistul este acum cercetat disciplinar.

„Urmare a imaginilor apărute în spaţiul public, conducerea IPJ Suceava s-a autosesizat şi a dispus de îndată verificări prin Biroul Control Intern, la această oră fiind declanşată procedura cercetării disciplinare a ofiţerului de poliţie. În funcţie de rezultatele verificărilor făcute de ofiţerii control intern, vor fi dispuse măsuri de natură disciplinară, iar în cazul evidenţierii unor alte legături, există posibilitatea sesizării organelor competente”, a declarat comisarul şef Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava.

“Imi aştept sentinţa”, a fost reacţia lui Dan Negură.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro