Gheorghe Dincă i-a șocat pe polițiști. Mărturia terifiantă a unuia dintre anchetatori. ''Este mincinos, autoritar și rece''

Gheorghe Dincă i-a șocat pe polițiști. Mărturia terifiantă a unuia dintre anchetatori. ''Este mincinos, autoritar și rece'' © Arhivă

Unul dintre polițiștii care au petrecut timp alături de Gheorghe Dincă în toate zilele în care s-au făcut cercetări la domiciliul său a făcut dezvăluiri incredibile despre acesta, scrie stiridirecte.ro

Omul legii, care a decis să nu-și dezvăluie identitatea, a povestit cum au fost zilele în care a stat în casa lui Gheorghe Dincă. Polițistul a precizat că întreaga situație este una dificilă. Dificilă fizic, pentru că trebuie să suporte căldura și un miros greu în fiecare zi de cercetări din casa lui Dincă, dar dificil și psihic prin prisma situației.

Gheorghe Dincă este mincinos

Polițistul a precizat că în aceste zile a putut petrece suficient de mult timp în compania lui Gheorghe Dincă despre care a observat cu ușurință că este un bărbat mincinos. În plus, acesta nu vorbește cu oricine, iar atunci când decide să socializeze alege să vorbească pe un top superior interlocutorului, potrivit Observator.tv.

"Este autoritar. Vorbeşte cu un ton mai sus decât interlocutorul lui. E mincinos​. E rece. E un om rece. Iar faţă de femei inspiră teamă. Are o privire răutăcioasă. Nu ştiu cât l-aţi putut filma voi. Dar e un om masiv. Are 1,90 şi 120 de kilograme", a spus polițistul, potrivit sursei citată.

Polițistul, șocat de ceea ce a găsit în locuința criminalului din Caracal

Omul legii s-a declarat uimit de ceea ce a putut găsi la domiciliul lui Gheorghe Dincă. Acesta spune că, pe lângă toate probele luate în calcul, acolo se afla foarte mult gunoi și, culmea, inamicul numărul unu al unei țări întregi s-a supărat după ce anchetatoprii i-au tăiat livada.

''E masiv. A trebuit să le luăm pe fiecare la mână şi să le alegem, ce aruncăm ce adunăm. Chiar şi o hărtie, care iniţial pare a fi un gunoi, poate fi o probă. Fiecare obiect colectat a fost fotografiat, ambalat şi trimis la analize. Grămezi întregi de haine. O mizerie şi un jeg'', a spus polițistul.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro