Polițist din Vaslui, accidentat de un șofer pe care îl oprise în trafic

Polițist din Vaslui, accidentat de un șofer pe care îl oprise în trafic © vremeanoua.ro

Incident deosebit de grav în Vaslui. Un polițist a fost lovit intenționat de un șofer pe care îl oprise în trafic, acesta fiind târât zeci de metri pe carosabil.

Polițistul a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri. Totul s-a petrecut în Vaslui, în zona localității Muntenii de Sus, pe DN 24.

Polițistul a fost cel care a sunat la numărul de urgență, după ce a fost lovit intenționat. Șoferul a refuzat legitimarea și l-a acroșat pe agentul de poliție, târându-l aproximativ 50 de metri pe șosea.

"S-a rãstit la mine, spunându-mi cã unde spune politistul, acolo trebuie sã opresti. În timp ce se tinea cu mâna de geam si de stâlpul masinii noastre, tipa cã el scoate pistolul si mã împuscã. Am oprit, asa cum am spus, într-o parcare la nici trei metri distantã de intersectie. El si-a dat drumul de masina noastrã. Am încercat sã o îndreptãm, pentru cã stãtea cu spatele în stradã, iar în acel moment agentul a pus mâna pe pistol, spunând cã va trage", a declarat șoferul, potrivit vremeanoua.ro.

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru șoferul vinovat.  

A.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro