Poliţiştii sunt în alertă! A evadat un deţinut de la Penitenciarul Arad

Poliţiştii sunt în alertă! A evadat un deţinut de la Penitenciarul Arad © Pexels

A ieşit la muncă, însă tentaţia evadării a fost prea mare! Un deţinut al Penitenciarului Arad, în vârstă de 41 de ani, s-a făcut nevăzut de pe un şantier din Timişoara, acolo unde muncea pentru a-şi reduce pedeapsa.

Poliţiştii din judeţele Arad şi Timişoara sunt în alertă, "plantând" numeroase filtre pe drumurile din perimetru. Potrivit informaţiilor oferite de reprezentanţii Penitenciarului Arad, numele deţinutului este Ion Murariu şi este condamnat definitiv la 4 ani şi 6 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Acesta a profitat de faptul că a fost încarcerat în regim semideschis pentru a păcăli vigilenţa tuturor.

"În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului şi trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii", au declarat aceleaşi surse.

Semnalmente

La momentul evadării, Ion Murariu purta un tricou albastru, bluză neagră, pantaloni gri-verzui, şapcă neagră, rucsac negru cu litera M pe el şi este tuns "capac".

Ce îl aşteaptă acum?

Părăsirea neautorizătă a punctului de lucru aflat în exteriorul locului de deţinere este asimilaă ca infracţiune de evadare şi se pedepseşte cu închisoare de la şase luni, la trei ani.

M.C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro