Poliţistul care a învins mafia din DIICOT, mărturie şocantă despre o experienţă gay! Declaraţii fără perdea

+3 click pentru
galerie

Comisarul-şef Traian Berbeceanu, care a demonstrat că “prietenii” săi de la DIICOT şi BCCO i-au fabricat un dosar şi l-au trimis după gratii, fiindcă devenise incomod, a avut parte de o experienţă… altfel!

În cartea sa, “Radiografia unei mârşăvii judiciare”, Traian Berbeceanu povesteşte cum a reuşit, împreună cu echipa lui, să captureze un interlop periculos, Blondu. „Amalia este ofițer în cadrul Serviciului Operațiuni Speciale, aflat la acea dată în structura Brigăzii. Ea și Iulian asigurau supravegherea tehnică permanentă a comunicațiilor membrilor grupării. Doi polițiști de mare valoare! Astfel, Amalia i-a transmis un mesaj SMS lui Blondu, în care îi spunea că este o tânără admiratoare, îndrăgostită lulea de el. După doar câteva minute, Blondu a mușcat momeala și a contactat-o pe Amalia. În urma unei conversații siropoase, acesta s-a destăinuit admiratoarei, spunându-i că este în Franța, că pleacă spre casă, stabilind să se întâlnească neapărat după ce ajunge în țară. Evident, fata s-a arătat nerăbdătoare și l-a rugat să păstreze legătura pe drum, însă prin SMS, pentru că, din păcate, era căsătorită. A fost exact ceea ce își dorea Blondu, o iubită tânără și foarte îndrăgostită, căsătorită și precaută”, relatează Berbeceanu.

Ofiţerul îşi aminteşte că, la un moment dat, a trecut el la telefon, întrucât colega era epuizată, aşa că a fost nevoit să poarte o conversaţie deocheată cu interlopul: “Deoarece colega noastră era obosită după aproape 24 ore de stat la căști, am stabilit cu Amalia că voi prelua eu, direct, schimbul de mesaje cu Blondu. Am fost pus într-o situație absolut traumatizantă! Mesajele transmise de acesta deveniseră de-a dreptul porno, explicându-mi cu detalii scabroase cam ce ar fi vrut să îmi facă când ne vom întâlni! Clocoteam de draci, dar trebuia să îi răspund oarecum la fel. O experiență de-a dreptul gay! (…) În sala de ședințe a Poliției de Frontieră, având adunate toate persoanele implicate, nu m-am putut abține să nu îi mulțumesc Blondului pentru colaborarea prin SMS. I-am atras totuși atenția că nimic din ce-și planificase în legătură cu mine nu avea să se întâmple. Evident, a urmat o rumoare totală. Parcă și acum îl aud pe Andrei spunându-i plin de năduf: «Fir-ar al dracu’ de fraier! Ai vrut să te freci cu domnu’ Berbeceanu? Na, fraiere!»”

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro