Polițistul care i-a păzit în arest pe bogătașii României, lovit de un blestem teribil! Imagini şocante

+6 click pentru
galerie

Un polițist care a lucrat o viață întreagă la Arestul Poliției Capitalei și care i-a avut în grijă pe majoriatea milionarilor ce au trecut prin „Beciul Domnesc” a ajuns victima unui lung lanț de nenorociri, care se abat, una după alta, asupra lui și familiei sale.

Ajuns acum la vârsta de 49 de ani, agentul Vasile Călăraș este unul dintre polițiștii care, ani la rând, au stat de pază pe holurile Arestului Central al Poliției Capitalei, unde au fost încarcerați de la cei mai bogați oameni de afaceri până la cei mai periculoși criminali. Potrivit unor surse din anturajul polițistului, pe măsură ce acesta se apropia mai mult de pensie, a început, dintr-o dată, să trăiască o serie de întâmplări, pe cât de stranii, pe atât de grave. Mai întâi, bărbatul a fost victima unui accident rutier grav, în urma căruia medicii de pe ambulanță l-au crezut mort. Transportat la Institutul Medico-Legal, polițistul s-ar fi trezit, îngrozit, înconjurat de cadavre. Această întâmplare a trecut, iar agentul șef principal de poliție și-a revenit.

Când viața lui părea să fi reintrat în normal, o nouă nenororcire s-a abătut asupra lui. Un incendiu puternic i-a distrus complet și casa, o locuință modestă pe care acesta și-o ridicase într-o localitate din Ilfov. Rămas sub cerul liber și doar cu hainele de pe el, polițistul a primit sprijin atât din partea colegilor cât și din partea mai multor cetățeni cu inimă mare, care au aflat de incendiu de pe site-urile de socializare și i-au sărit în ajutor.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro