Poliţistul interlop, umilit în public / Nu credea că va ajunge în această situaţie

+3 click pentru
galerie

Ofițerul din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate (BCCO) în jurul căruia s-a declanșat un scandal uriaș, după ce s-a aflat că era un apropiat al unei grupări violente, a fost supus unei umilințe publice la care a participat inclusiv un alt polițist.

Potrivit unor martori oculari, Robert Badea, comisarul șef din cadrul BCCO tras pe linie moartă după ce s-a dovedit că, în afara programului de lucru, se ocupa de protecția unor cluburi, ar fi participat la Cupa României la sambo, o competiție sportivă dură care a avut loc la începutul lunii. În cadrul competiției, Badea l-a întâlnit, în primul meci, pe Mihai Simion, tot ofițer de poliție, care predă sporturi de contact pentru elevii Academiei de Poliție.

După ce a primit o bătaie bună din partea lui Simion, Badea a intrat pe saltea pentru o a doua confruntare, care viza locul III și care l-a pus față în față cu un sportiv din provincie. Nici de această dată nu a avut, însă, succes și a ales să abandoneze lupta. Robert Badea a fost pus la dispoziție de reprezentanții Ministerului de Interne după ce s-a dovedit că este membru al unui grup de bodyguarzi controlați de un lider interlop cunoscut în mediile infracționale sub numele de „Cătălin Chioru”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro