Poliţistul pedofil, veste cumplită, în puşcărie! Nu mai are nicio şansă

+4 click pentru
galerie

Aflat după gratii după ce a fost acuzat de abuzuri sexuale asupra unor copii pe care îi vâna prin lifturi şi scările blocurilor, poliţistul Eugen Stan a primit o veste care l-a devastat.

Fostul jandarm Eugen Stan, alias "pedofilul de la Circulaţie", a rămas fără casă. Recent, banca la care perversul făcuse un împrumut pentru a-şi cumpăra apartamentul în care locuia cu iubita, după ce şi-a părăsit nevasta şi copilul, a obţinut executarea silită a datornicului. Aşa că poliţistul pedofil va ajunge pe drumuri atunci când va ieşi de la "facultate", unde este cazat acum, pe banii contribuabililor cărora le abuza sexual copiii.

Eugen Stan şi iubita sa au fost daţi în judecată de fostul şef al pedofilului, comisarul şef Rene Emanuel Vornicu, cel căruia Stan i-a fost şofer ani la rând. Pe lângă faptul că a solicitat instanţei să îl găsească vinovat pe Eugen Stan, pentru calomnie, Vornicu a cerut şi despăgubiri de la fostul subaltern, dar şi de la concubina acestuia. Vornicu a fost suspendat din funcţie la scurt timp după izbucnirea scandalului teribil. "Urmare a concluziilor preliminare rezultate în urma verificărilor dispuse de şeful Poliţiei Române la Brigada Rutieră Bucureşti s-au dispus următoarele: 1.Eliberarea din funcţie a comisarului şef de poliţie Vornicu Emanuel Rene, şef Serviciu Supraveghere Rutieră Sectoarele 1,2,6 din cadrul Brigăzii Rutiere, până la clarificarea situaţiei de fapt; 2.Informarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în vederea iniţierii unei analize privind modul de instrumentare a lucrărilor penale în care este cercetat cel în cauză, iar, în funcţie de rezultatul acesteia, dispunerea de măsuri legale; 3.Cercetarea disciplinară a şefilor de schimb privind modul de instruire la intrarea în serviciu a poliţiştilor rutieri, precum şi a psihologului unităţii cu privire la activitatea desfăşurată. Precizăm că, verificările sunt in desfăşurare, pentru a se clarifica întreaga situaţie de fapt, iar rezultatele vor fi aduse la cunoştinţa opiniei publice", a transmis Inspectoratul General al Poliţiei Române, la momentul respectiv.

Eugen Stan se află în arest preventiv, după ce a abuzat doi copii, într-un lift. Ulterior, anchetatorii au descoperit că perversul din Ministerul de Interne, fost jandarm, mai făcuse, în ultimii ani, și alte 12 victime. Chiar dacă imagini cu pedofilul au fost mediatizate de mai multe ori în ultimii ani, acesta a reușit să scape, grație colegilor săi care, în mod bizar, nu l-au recunoscut.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe Facebook. Avem şi de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest